Celebrity News

Na sva zvona Marko i Luna: Beba stiže uskoro, a ovo je tačan datum

Trudna Luna Đogani i njen verenik Marko sa svojim pratiocima redovno dele male radosti koje ih čine srećnim u periodu očekivanja dolaska njihove bebe.

Na sva zvona Marko i Luna: Beba stiže uskoro, a ovo je tačan datum

Trudna Luna Đogani je imala veoma poseban rođendan koji je proslavila u Dubaiju i koji je opustio i napunio dobrom energijom. Njen verenik Marko je organizivao specijalno iznenađenje za buduću majku i tako je oduševio.

Popularni par se vratio sa odmora i rešio da podeli još lepih vesti sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Marko Miljković je nakon velikog broja pitanja kada će se Luna poroditi, podelio informaciju kada je termin porođaja njegove izabranice.

Marko je naveo da će on i Luna postati roditelji u junu.

Pročitajte: Iznenađenje koje bi svako poželeo - Luna Đogani presrećna!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

- Termin je 15. juna. Jedno vreme smo čuvali informacije, ali rekli smo da ljudi ne bi izmišljali. Luna se super oseća, prijao joj je odmor u Dubaiju, odmorili smo mozak. Luna je, nažalost, zbog cele situacije sa koronom, prinuđena kao i mnogi da provodi više vremena u kući. Testirali smo se i kad smo išli i kad smo se vratili, sve je u redu. Čuvali smo se, pazili smo se. Korona nas nije dotakla, sve je prošlo u najboljem redu - otkrio je Miljković za "Kurir".

Podsetimo, Marko i Luna doneli su odluku, da će svojoj naslednici dati ime Mia, a ne kriju i da će pre rođenja deteta, svoju ljubav krunisati brakom, samo što još nisu poznati precizni detalji njihovog venčanja.

Komentari (0)

Loading