Celebrity News

Luna Đogani i Marko Miljković potvrdili lepe vesti, jedan detalj će vas razočarati

Autor: | 04/02/2021

Luna Đogani i Marko Miljković koji će uskoro postati roditelji, posle mnogo problema oko organizacije svadbe zbog pandemije najzad su odredili kada će se reći “sudbonosno da”.

Luna Đogani i Marko Miljković potvrdili lepe vesti, jedan detalj će vas razočarati

Luna Đo stalno govori kako ne želi da se porodi bez muža.

- Pritisla je Marka da se što pre venčaju, makar samo u opštini poslednje nedelje marta i o tome obavestili samo članove najuže porodice - otkriva dobro obavešteni izvor. 

 

 

Bivši učesnici rijalitija Zadruga bi trebalo da se venčaju krajem marta.

Velika svadba će morati da sačeka

Za sada je u planu samo venčanje, a velika svadba tek nakon što se smiri situacija u vezi sa pandemijom. Veliki broj fanova razočaran je zbog toga što ova ljubav neće biti proslavljena na pravi način.

 

 

- Marko se baš plaši korone i zato nije žurio da se oženi sve dok se stvari ne vrate u normalu. Maštao je o velikoj svadbi, ali je svestan da će za to morati da pričeka barem nekoliko meseci. Za razliku od Lune, njemu venčani list ništa ne znači, jer se njih dvoje već ponašaju kao da su u braku - dodaje izvor za Hit.

Ako me prevari, napuštam ga

Luna Đogani je u međuvremenu odgovarala i na pitanja pratilaca na društvenim mrežama, te je otkrila svašta zanimljivo kada je u pitanju njen odnos sa Miljkovićem.

- Da me Marko prevari, ne bih ga ubila, već bih otišla iz njegovog života. Ne bi me više u životu video. To bi mu bila veća kazna od bilo čega, ne bih mu oprostila nikad - priznala je Đoganijeva.

 

 

Jedva čekam bebu

Sa druge strane, na pitanje kako se nosi sa trudnoćom, ona je otkrila da je sve u najboljem redu.

- Najviše volim kad osetim da se beba pomera. To je nešto posebno, a kad god miruje, bojim se da nešto nije u redu. Termin mi je sredinom juna, tako da, jedva ću dočekati taj trenutak da je držim u svojim rukama - poručila je Luna.

 

 

Pročitajte i... Luna Đogani: Pomislim kako sam ružna i debela, pa mi suze same krenu

Komentari (2)

Loading