Celebrity News

Kraj prijateljstva Jelene Karleuše i Marije Šerifović?

Jelena Karleuša i Marija Šerifović su se tokom žiriranja u emisiji “Zvezde Granda” združile i od običnih poznanica postale prave drugarice, al sada je iskrsao problem.

Kraj prijateljstva Jelene Karleuše i Marije Šerifović?

Ata Images

Jelena Karleuša i Marija Šerifović su prave zvezde žirija u pomenutom takmičenju jer uvek imaju najzanimljivije komentare koje svi kandidati veoma pažljivo slušaju i primenjuju sve što im savetuju.

Međutim, skandal povodom takmičarke Vanje Knežević je, kako izgleda, sve promenio.

Naime, JK je samo nekoliko minuta nakon što je Šerifovićeva iskazala svoj stav u vezi s pomenutom diskvalifikacijom, otpratila Mariju sa „Instagrama”.

Pročitajte: Jelena Karleuša - Dok me ovde osuđuju, svet me ceni i prihvata

Marija Šerifović, koja je Vanjina mentorka, ovim povodom je rekla:

– Imam samo jednu stvar da kažem. Čini mi se da su svi preterali. Meni se čini da je Jelena ovo shvatila previše lično, da je njena rekcija bila, neću reći ishitrena jer Jelena vrlo dobro zna šta radi i to radi vrlo svesno. Smatram da Vanja nije trebalo da podeli sporan sadržaj jer im se na početku svake emisije i kaže: „Deco, vodite računa šta kačite, nemojte da se prepucavate sa žirijem jer to zaista i nema smisla, tako da to nije okej” – priznala je ona.

Jelena očigledno ne podržava mišljenje koje je iznela njena dugogodišnja drugarica Marija, pa je rešila da je obriše iz liste svojih prijatelja na društvenoj mreži.

Međutim, na profilu Šerifovićeve može se videti da ona i dalje prati JK, a kako će se stvari odvijati dalje, ostaje da vidimo.

 

Komentari (0)

Loading