Celebrity News

Nenadoknadiv gubitak: Dosad neviđena fotografija Tošeta Proeskog izazvala suze

Autor: | 19/03/2021

Smrt Tošeta Proeskog je nedoknadiv gubitak kako za muziku, tako i za brojne obožavaoce širom regiona, koji još ne mogu da prežale njegov prerani odlazak. Iako je iza sebe ostavio brojne pesme koje nam ostaju kao uteha, žalićemo za svim onim što nije stvorio.

Nenadoknadiv gubitak: Dosad neviđena fotografija Tošeta Proeskog izazvala suze

Smrt Tošeta Proeskog, od koje je prošlo 14 godina, i dalje je rana koja ne zaceljuje. Toše koga upoređuju sa svecem postao je legenda Makedonije koji je, osim muzikom, i svojim plemenitim delima ostavio neizbrisiv trag. 

Uvek nasmejan i pozitivan, kakav je bio, ostavio je iza sebe sijaset lepih sećanja koje njegovi prijatelji čuvaju kao najlepše uspomene.

Da ga mnogi nisu zaboravili i nikada neće, potvrdila je makedonska pevačica Andrijana Janevska. Pevačica je podelila do sada neviđenu fotografiju Tošeta i njegove koleginice Karoline Gočeve.

Andrijana je podsetila mnoge obožavaoce na pevača koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći, prisetivši se njihove zajedničke turneje po Australiji. 

Pročitajte: Danas je dan kada je balkanski slavuj odleteo u večnost - Toše Proeski je na poslednjem koncertu imao samo jednu želju...

 

– Karolina, Toše i ja, 2000. u Sidneju, Australija. Nasmejani i pevajući, idemo da gledamo košarkašku utakmicu na Olimpijskim igrama. Divna sećanja na vreme kada je prijateljstvo bilo najvažnije, kada je reč ‘sujeta’ bila strana i kada nas je muzika spajala. Ova fotografija je iz moje privatne arhive i objavljujem je uz dozvolu porodice Karoline i Tošeta – napisala je Andrijana u opisu fotografije.

 

Komentari (1)

Loading