Celebrity News

Zavirite u planinski raj Jelene Kostov: Moje utočište i oaza mira! (foto)

Kuća Jelene Kostov na Goliji konačno je gotova i predstavlja pravu malu oazu, u kojoj Jelena rado provodi vreme sa suprugom Miljanom i sinom Milijom.

Zavirite u planinski raj Jelene Kostov: Moje utočište i oaza mira! (foto)

Kako Jelena kaže, planinska idila divno je utočište tokom pandemije, koje joj pruža mir.

- Kućica na planini je moje utočište i oaza mira. Oduvek sam želela da imam svoje mestašce za beg u kojem ću potpuno da se opustim i uživam sa svojim najmilijima i, evo, tokom pandemije smo uspeli i da ispunimo moj san i napravimo tu kuću. Najveći deo vremena, otkako je počela korona, provela sam upravo na Goliji, napunila sam baterije nakon svega što me je zadesilo. Ovde je potpuno drugačiji ritam i tempo života, skroz sam opuštena i nemam nekih opterećenja. Uživam u osećaju kada se ujutru probudim, pogledam kroz prozor, a ono sve obelelo, mir i spokoj me prelave - istakla je ona.

Pročitajte: Jelena Kostov - Želim sve ružno da ostavim iza sebe

 

 

- Sve što sam htela i zamišljala oko samog uređenja kuće sam i ostvarila. Omiljeni kutak mi je pored kamina, sa sinom i suprugom se smestim u fotelje, unesemo drva koja nam stoje spremna, odmah isped ulaza, založimo vatru i uživamo, prava idila. Sada imam svo vreme ovog sveta da im posvetim, nadoknadila sam sve ono što smo zbog mojih nastupa proveli odvojeno. Stalno sam imala nastupe, snimanja, emisija, a sada dan počinje od samog početka totalno opušteno. Nema nikakvih obaveza. Sve vreme ovog sveta mogu da provodim sa sinom i to me čini najsrećnijom na svetu. Mnogo se vezao za mene i sada mogu više vremena da mu posvetim - kaže pevačica za "Blic".

 

 

Jelena Kostov otkriva da se nada da će pandemiji uskoro doći kraj, kako bi mogla što pre, da u svom planinskom raju ugosti drage ljude.

Pročitajte: Tek što se oporavila od korone, Jelenu Kostov zadesio novi problem

 

 

Jedva čekam da prođe pandemija korona virusa pa da mogu da pozovem i ugostim prijatelje, da im pokažem sve lepote ove planine. Oduvek sam želela da imam mesto koje će mi pružiti privatnost, tako da sada maksimalno uživam. Posvetila sam se i kuhinji, svemu ovome za šta do sada nisam imala vremena.

 

 

Komentari (0)

Loading