Celebrity News

Niko nije pošteđen skandala: Užasne pretnje i uvrede i za ćerke Jelene Karleuše

Autor: | 20/03/2021

Ćerke Jelene Karleuše Atina Tošić (12) i Nika Tošić (11) na društvenim mrežama dobijaju jezive pretnje i uvrede nakon diskvalifikacije Vanje Knežević iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Niko nije pošteđen skandala: Užasne pretnje i uvrede i za ćerke Jelene Karleuše

Ćerke Jelene Karleuše su maloletna lica koja ni na koji način nisu uključene u skandal zbog kojeg ispaštaju. Na društvenim mrežama postale su žrtve sajber napada zbog jezivih poruka koje su potresne.

Ispod ranije objavljenih fotografija Atine i Nike, ljudi sada masovno pišu užasne komentare i pretnje upućenje Jeleninoj maloletnoj deci, oslovljavajući ih pogrdnim imenima, kao i njihovu majku. Okrutan sadržaj poruka sadrži brojne psovke koje vezuju za JK ali i nevine ćerke koje ni na koji način nisu deo muzičkog takmičenja.

Niko nije pošteđen ovih skandaloznih komenatara koji su uznemirujući i za odrasle, a kamoli za decu u razvoju.

Pročitajte: Kraj prijateljstva Jelene Karleuše i Marije Šerifović?

Podsetimo, Vanja Knežević diskvalifikovana je iz "Zvezda Granda", odlukom produkcije, na Karleušin zahtev, nakon što je šerovala uvrede na Jelenin račun.  Nakon Vanjinih objava na društvenim mrežama i izjava za medije, Karleuša je saopštila da će podneti krivičnu prijavu protiv Kneževićeve, jer se oseća ugroženo.

Javnost danima bruji o ovoj temi, iznosi različita mišljenja, komentariše, čak i vređa obe strane, kako Jelenu, tako i Vanju, a sada su i Karleušina maloletna deca žrtve sajber nasilja na društvenim mrežama.

 

Komentari (0)

Loading