Celebrity News

Nakon teških optužbi na račun Bransilava Lečića oglasila se i njegova ćerka: Istina će izaći na videlo!

Branislav Lečić optužen za silovanje glumice Danijele Štajnfeld, rekao je da ne može da komentariše tako osetljivu temu, dok ne dobije poziv iz Tužilaštva, a sada se oglasila i njegova ćerka Ana.

Nakon teških optužbi na račun Bransilava Lečića oglasila se i njegova ćerka: Istina će izaći na videlo!

Glumica Danijela Štajnfeld, kako prenose domaći mediji, otkrila je pred Višim javnim tužilaštvom, da je moćnik koji ju je silovao Branislav Lečić. Ova vest u domaćoj javnosti odjeknula je kao bomba, a glumac se ubrzo nakon što je saznao za optužbe, oglasio.

- Ne mogu da imam komentar na jednu tako osetljivu temu, dok iz Tužilastva ne dobijem poziv i ne dobijem crno na belo da me je optužila za takvu stvar - rekao je za "Nova.rs" glumac Branislav Lečić.

Pročitajte: Danijela Štajnfeld iznela oštre optužbe na račun Branislava Lečića, evo šta on kaže na to

 

 

Branislav Lečić optužen je za silovanje, što bi, ukoliko se dokaže, kao istinito, moglo ozbiljno da naruši njegov ugled i karijeru. Nakon optužbi iznetih na glumčev račun, oglasila se i njegova ćerka, takođe glumica, Ana Lečić.

- Preteško je uopšte odgovoriti na ovakve napade vezane za nekoga ko mi je roditelj. Sve što mogu da kažem je da znam kakav je čovek moj otac i tu sam mirna. Istina će izaći na videlo - rekla je Ana za "Kurir"

Pročitajte: Dva dana od filmske premijere, a o ćerki Branislava Lečića ne prestaje da se priča

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

 

Podsećamo, glumica Danijela Štajnfeld prošle godine u septembru prvi put je javno govorila o seksualnom zlostavljanju, koje je doživela od mnogo uticajnijeg i starijeg kolege. Ipak, ona tada nije želela da otkriva identitet počinioca.

- Upiranje prsta na jednog čoveka pomerilo bi taj fokus sa moje želje da osvestim problem. Ne bih pravila film da je meni bilo bezbedno da javno govorim. Prva sam glumica u Srbiji koja je o ovome progovorila, međutim: da li sam ja prva kojoj se ovo desilo? - ispričala je Danijela tada za "Gloriju".

Komentari (0)

Loading