Celebrity News

Prekretnica u životu sinova Tanje Savić: Dečaci zbunjeni što će biti bez oca

Autor: | 23/03/2021

Sinovi Tanje Savić su skroz zbunjeni novim dešavanjima kada im je njihova majka objasnila da će uskoro da idu kući u Srbiju, ali bez njihovog oca.

Prekretnica u životu sinova Tanje Savić: Dečaci zbunjeni što će biti bez oca

Borba Tanje Savić za sinove nije okončana, jer je sud u Australiji presudio samo da deca treba da se vrate svojoj kući u Srbiju.

Dešava se prekretnica u životima dva mala dečaka kojima nije jasno šta se i zašto dešava. Sinovi Tanje Savić gotovo godinu dana nisu imali prilike da zagrle svoju majku, videli su se samo putem video poziva i to u zakazano vreme. Pevačica je prošla kroz veoma težak period, ali je uvek verovala da će pravda pobediti. A sada, nakon odluke suda kojom se deca vraćaju majci, dečaci neće moći da vide svog oca Dušana Jovančevića.

Tanja Savić je pojasnila šta je sud tačno odlučio.

Pročitajte: Priča sa srećnim krajem - Tanja Savić posle 365 dana dobila borbu za sinove!

Instagram screenshot

 

- Zvanično sam dobila presudu da vratim decu. Nemam i dalje starateljstvo nad decom, to nije rešeno, moraćemo da se borimo iz Srbije za to. Presuda je samo donela tu odluku da deca treba da se vrate u Srbiju, jer sam ja svim papirima dokazala da su deca živela ovde, da su imali boravak, da su se ovde školovala, da smo ovde više vremena provodila nego u Australiji - izjavila je Tanja za extrafm.hr.

Ona je rekla da zna da će sinovima biti teško da prihvate novonastalu situaciju i da odrastaju bez oca, ali da nije problem u njoj.

- Čula sam se sa decom, zbunjeni su, bili su bez mene godinu dana, a sad znaju da će biti bez tate. To je prekretnica u našim životima koja je teška. Ne znam šta da pomislim. Jako mi je žao zbog sebičluka jednog roditelja, a to u ovom slučaju nisam ja. Ostvarila mi se velika želja za moj rođendan i ne postoji srećnija mama od mene. Još uvek nemam mogućnost da zagrlim decu, biće to uskoro - dodala je pevačica.

Tanja je dodala da je presrećna što će svoju decu uskoro da dovede kući.

Komentari (0)

Loading