Celebrity News

Mirjana Karanović podržala mladu koleginicu: Odbijam da igram sa Branislavom Lečićem

Odluka Mirjane Karanović je neka vrsta podrške svim ženama, a pre svega koleginici Danijeli Štajnfeld. Naime, jedna od naših najboljih glumica otkazala je predstavu "Mamu mu je*em ko je prvi počeo?" u kojoj igra sa Branislavom Lečićem.

Mirjana Karanović podržala mladu koleginicu: Odbijam da igram sa Branislavom Lečićem

Nakon što je Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu otkrila identitet moćnika iz filmske industrije, koga je pre pola godine optužila za silovanje, domaća javnost se podelila. I dok su neki stali na stranu Branislava Lečića, glumica Mirjana Karanović reagovala je protestom.

- Poštovani obaveštavam vas da odbijam da igram sa Branislavom Lečić u predstavi "Mamu mu je*em ko je prvi počeo", u znak protesta zbog njegovog ponašanja prema koleginici Danijeli Štajnfeld. Ovo se odnosi i na sve eventualne buduće predstave sa istim glumcem. Spremna sam da predstavu igram ukoliko se odlučite da ga zameni drugi glumac - objavila je Mirjana Karanović na svom "Instagramu" apel.

Pročitajte: Nakon što su Branislav i Danijela izneli svoju stranu priče, oglasili se brojni poznati

Instagram story printscreen

 

Podsećamo, nakon što je Danijela u svom intervjuu za "Insajder" iznela sve detalje silovanja, oglasio se i glumac, koji je sve demantovao. Ipak, brojne kolege stale su na stranu glumice, koja je istakla da je te 2012. godine, bila žrtva starijeg i uvaženijeg kolege.

Komentari (0)

Loading