Celebrity News

Kulinarsko umeće Nine Badrić nikoga ne ostavlja ravnodušnim (foto)

“Instagram” Nine Badrić iznenadio je njene pratioce neočekivanom objavom. Popularna pevačica koja svojom bojom glasa oduševljava publiku, sada je pokazala kakva je kuvarica.

Kulinarsko umeće Nine Badrić nikoga ne ostavlja ravnodušnim (foto)

"Instagram" Nine Badrić je novim storijima oduševio sve fanove koji od pevačice nisu očekivali da se dobro snalazi i u kuhinji.

Naime, Nina se pohvalila kako ume da napravi picu, i to zdravu verziju, s testom bez glutena. Zbog pandemije i posebnih okolnosti pevači ne nastupaju, tako da su neki od njih svoju novu strast pronašli u kuvanju i spremanju ukusne hrane.

Mnogima je krenula „voda na usta” kada su videli kakav je specijalitet napravila Nina.

Pošto je pica omiljena hrana velikom broju ljudi, lavina komentara je usledila kako bi je ubedili da podeli i recept.

Pročitajte: Nina Badrić - Jako dugo živim samačkim životom

Instagram screenshot

 

– Domaća pica bez glutena. Nakon što sam okopala krompir, umesila sam testo bez glutena i napravila sam domaću picu od sardele, paradajza i luka. Za mene nema zime, posla uvek ima, a meni je moja pica najbolja – napisala je ona uz fotografiju ovog italijanskog specijaliteta koji izgleda kao da je iz restorana.

Uvek je najbolja domaća hrana, zaključila je ona nakon ove „ukusne” objave.

Nina se tako na urnebesan način osvrnula na reakciju jedne žene koja ju je prošle godine putem društvenih mreža pozvala da kopaju krompire, jer se Nina Badrić žalila kako zbog nedostatka nastupa nema od čega da živi.

Komentari (0)

Loading