Celebrity News

Sujeta ili generacijski jaz: Šta je to pošlo po zlu u braku Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića?

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević prvi put otkako su stupili u građanski brak nalaze se pred ozbiljnim izazovom za nastavak njihovog odnosa budući da muzičar više ne želi da bude potčinjen u odnosu na profesionalno dominantniju suprugu a svoje nezadovoljstvo više ne može da sakrije ni u javnosti

Sujeta ili generacijski jaz: Šta je to pošlo po zlu u braku Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića?

Zamalo su nas prevarili. Sve otkako su pre osam godina javno stupili u emotivni odnos kojim su šokirali dobar deo ovdašnje javnosti, dizajnerka Verica Rakočević (73) i njen 35 godina mlađi partner Veljko Kuzmančević istovremeno su mnogima poslali poruku da možda baš oni, tako nekonvencionalni golupčići i ujedno rušioci svih tabua, imaju tajni recept za dugovečnu sreću u ljubavi. I za sve ovo vreme odolevali su pritiscima da pokažu da su bilo šta suprotno od toga. U brojnim intervjuima koje su do sada zajedno davali, Verica i Veljko obavezno bi naglašavali pozitivne strane svog odnosa i navodili kako među njima nema nesporazuma, već isključivo svesrdne podrške i razumevanja. A onda, previše takvih intervjua očigledno postane previše i za Kuzmančevića koji se, po svemu sudeći, umorio sporedne uloge u ovom inače poprilično gledanom filmu sa uvek istim scenarijem. Zato je u gostovanju sa Vericom u nedavno emitovanoj emisiji „Sceniranje“ na „Kurir“ televiziji ovaj pozorišni muzičar odlučio da malo „promeša karte“ i konačno prikaže publici da ni kod njih ne teče sve sasvim glatko. Naprotiv, sve što smo mogli da vidimo u odnosu poznatih supružnika proteklih desetak dana ukazuje na prvu ozbiljnu turbulenciju u njihovom braku koja čak postavlja pitanje može li ovaj odnos bezbedno da plovi dalje ka mirnoj luci. Veljko je svima jasno stavio do znanja da ne može kada je u pomenutoj emisiji pokazao da mu ne prija što su u centru pažnje medija uvek priče čuvene dizajnerke, dok je on potisnut u drugi plan.

- Bila sam užasno nemirna, to je strašno bilo. Mislim da nijedan dečak nije bio tako nemiran. Upisala sam na Filozofskom fakultetu pedagogiju, dve godine sam završila - počela je Verica da odgovara na pitanje o svom detinjstvu, a u tom trenutku Veljko je naprasno ustao sa svoje pozicije i napustio studio. Dok su se kreatorka i voditeljka začuđeno pitale gde je otišao, te da li je možda rešio da potraži toalet, ispostavilo se da je Veljko besneo u “bekstejdžu”. Nakon dvadesetak minuta uspeli su da ga smire i vrate ga u studio, gde je Veričin suprug pokušao da objasni svoje ponašanje.

Pročitajte: Verica Rakočević - Nikada ne bih varala niti oprostila bilo koju vrstu prevare

story

 

- Počela je da priča od četvrte godine, a ima 70 godina. Znaš koliko ima da priča. Znaš koliko treba emisija. Nemoj da me zavitlavaš. Sedim ovde, dovela me da me slikate kao ludaka. Sedim i ćutim, kao da sam malouman. Pošalji me kući - rekao je Kuzmančević i zatim objasnio da mu ne pada lako što u ovakvim emisijama i intervjuima večito igra prateću ulogu, kao da nema sopstvenu karijeru. Verica je pokušala da smiri svog nezadovoljnog partnera, ali čini se da je priliku za to imala tek kada su došli kući. Nakon skandala, usledilo je Veljkovo saopštenje za koje nije sasvim sigurno da li bi trebalo da predstavlja izvinjenje ili da dodatno pojača njegov stav.

- Moja naivnost i neiskustvo doveli su me da napravim krucijalnu grešku gostujući u jednoj emisiji i tako dovedem u pitanje kredibilitet posla kojim se bavim od svoje pete godine. Muzika, umetnost koja je esencija mog bića, banalizuje se pojavljivanjem u emisijama koje to najmanje interesuje. Misleći da mogu da iskoristim medijski prostor i približim muziku kojom se bavim širim masama, upao sam u zamku da postanem tabloidna ličnost što nikako neću i ne želim. Moja supruga traje 40 godina i možda ima razloge što pravi tu vrstu kompromisa, ali ja ne. Mi smo zajedno u braku ali sa dve različite profesije. Zato, da se ne bi ponovila greška obaveštavam medije da me ne zovu u emisije koje nemaju dodira samo sa mojim poslom. Ne želim da devalviram ni sebe ni ozbiljne profesionalce sa kojima radim dvadeset godina a koji žive za umetnost i zbog umetnosti, kao ni matičnu kuću u kojoj radim - objavio je Veljko.

Pročitajte: Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević - Mi smo dva potpuno različita sveta!

Petar Đorđević

 

Svađa između dvoje supružnika možda se prvi put dogodila javno pa je time šokirala mnoge gledaoce, ali to ne znači da su ovde tek počele njihove nesuglasice iza zatvorenih vrata. Naime, govori se da par već neko vreme ne može da pronađe zajednički jezik, a sve zbog Veljkovog osećaja, kojem ne može da se odupre, da je Verica daleko dominantija osoba u braku što više nije spreman da trpi. Njemu su, navodno, zasmetale njene izjave u kojima potencira kako zarađuje deset puta više novca od njega i kako s tim nema problem, ali čini se da problem ima Kuzmančević. 

Čitajte novi broj magazina "Story" koji je u prodaji od 24. marta

story

 

 

Komentari (0)

Loading