Celebrity News

Nećete verovati: Za najnoviji izgled Viktorije Bekam zaslužna je ona

Izgled Viktorije Bekam pomno se prati i sve što ona ponese kopiraju žene širom sveta. Ona je sinonim za ženu od karijere koja ima svoju modnu imperiju i uspešan brak sa Dejvidom Bekamom koji traje već 22 godine.

Nećete verovati: Za najnoviji izgled Viktorije Bekam zaslužna je ona

Viktorija Bekam, nekadašnja članica grupe „Spice Girls” a sada modna dizajnerka, svoj negovani izgled obično stavlja u ruke proverenih profesionalaca koji dobro znaju svoj posao. Tako je bilo do sada.

Dokaz da iver ne pada daleko od klade, svakako su sinovi porodice Bekam, koji se bave fudbalom, ali i devetogodišnja  Harper Seven koju zanimaju moda i kozmetika.

Na svom „Instagram” profilu Vikorija je prepustila upravo svojoj mezimici da pokaže svoj talenat i da je našminka. I svi smo očekivali da će to izgledati kao jedan čas likovnog na licu njene mame, ali na veliko iznenađenje to se nije desilo.

Pročitajte: Viktorija Bekam -  Neću dozvoliti da moja deca sede kod kuće i lenčare!

Naime, Harper se odlično snalazi kao „make-up” umetnik, i video pokazuje kako ćerka ulepšava Viktoriju i koje proizvode koristi. U pozadini se čuje devojčica, koja kao pravi profesionalni šminker objašnjava svaki potez tretmana.

Inače, Harper se od malih nogu interesuje za modu jer je još pre dve godine učestvovala na reviji svoje mame.

Harper je najmlađa od četvoro dece porodice Bekam. Njena velika braća su KruzRomeo i Bruklin.

Komentari (0)

Loading