Celebrity News

Sonja je u životu Ace Lukasa ostavila neizbrisiv trag, a ovako izgleda njegova prva žena (foto)

Prva žena Ace Lukasa, Svetlana rodila mu je dvoje dece, Lazara i Miljanu, a danas izgleda ovako...

Sonja je u životu Ace Lukasa ostavila neizbrisiv trag, a ovako izgleda njegova prva žena (foto)

Aca Lukas ovih dana ponovo je u centru interesovanja, jer je njegov album ugledao svetlost dana. Ipak, pored vrhunske muzike, njegove fanove najviše interesuje emotivni život popularnog pevača. Iako je Sonja Vuksanović sa kojom ima ćerkicu Viktoriju u njegovom životu ostavila neizbrisiv trag, Aca je pre nje imao još dva braka.

Njegova prva supruga bila je Svetlana Vuksanović, sa kojom ima dvoje dece, sina Lazara i ćerku Miljanu. Svetlana, iako je bila udata za popularnog muzičara, sa kojim ima decu, nikada nije želela da medijski eksponira svoj život, pa tako za vreme braka sa Acom, nije dala nijednu izjavu medijima, a svog stava držala se i posle razvoda.

Pročitajte: Svi pričaju o novoj devojci Ace Lukasa, a šta on kaže na to?

Facebook printscreen

 

Njih dvoje zajedno su išli u osnovnu, a zatim i u srednju školu, kada se i rodila ljubav, zbog koje su se odlučili da stanu na "ludi kamen". Iz te ljubavi rodilo se dvoje dece, koji su danas odrasli ljudi.

Zajedno su Aca i Svetlana prošli kroz teške trenutke, a ona čak ni nakon razvoda o svom bivšem suprugu za medije nije rekla ništa loše. 

Pročitajte: Najstarija ćerka Ace Lukasa ne skriva se od kamere - evo čime se bavi

Poslednje što se o njoj zna je da radi u prodavnici zdrave hrane i da je zbog svoje dece zadržala prezime Vuksanović, prenosi "Srbija danas".

Komentari (0)

Loading