Celebrity News

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić doneli veliku odluku: Ovo je mesto novog početka

Autor: | 31/03/2021

Preseljenje Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića uveliko se planira, tako da će skladni par uskoro promeniti adresu stanovanja.

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić doneli veliku odluku: Ovo je mesto novog početka

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić već četiri godine uživaju u ljubavnoj vezi, a sada je došlo vreme i za sledeći veliki korak – preseljenje.

Mlada zvezda  Anastasija  je ranije isticala kako joj život u Novom Sadu prija i voli energiju ovog grada koja je drugačija od one na koju je navikla.

‒ Život se odvija znatno sporije nego u Beogradu, što smeta mnogima kad prvi put dođu, a meni je baš to veliki plus. Beograd je znatno veći, brže se živi, ni za šta se nema mnogo vremena – rekla je Anastasija tada.

Međutim, došlo je vreme za veliku promenu jer popularni par planira da se preseli u prestonicu, ekskluzivno saznaje magazin  „Hello”.

Pročitajte: Dečko Anastasije Ražnatović za javnost je prava misterija - Ove detalje o Đorđu Kuljiću sigurno niste znali!

Nakon četiri godine ljubavi odlučili su da se skuće i kupe stan u centru Beograda.

Izabrali su prostran stan u luksuznom kompleksu u blizini Kalemegdana, i sada zajedno smišljaju svaki detalj svoje oaze. Uz pomoć arhitekte planiraju nov životni prostor koji će biti baš po njihovom ukusu. Preseljenje se planira za nekoliko nedelja i oboje su veoma uzbuđeni zbog ove promene.

Iako se trude da detalje iz svog privatnog života ne puštaju u javnost, ovu lepu vest nisu moglu da sakriju. 

 

 

 

Komentari (0)

Loading