Celebrity News

Anastasija Ražnatović: Stojim iza svojih grešaka

Mlada pevačica iskreno i bez zadrške

Anastasija Ražnatović: Stojim iza svojih grešaka

Anastasija Ražnatović zbog poznatog prezimena odrasla je pod budnim okom javnosti. Iako joj je činjenica da su joj roditelji poznati otvorila mnoga vrata, ona ima brojne obožavaoce, pre svega, zbog svojih pevačkih sposbnosti koje je nasledila od majke, Svetlane Cece Ražnatović, kao i zbog atraktivnog izgleda ali i dobrog vaspitanja.

Kako i sama gradi pevačku karijeru i na "Instagramu" je prati prava armija obožavalac.a Često je na meti negativnih komentara, a da li je i koliko to pogađa, sada je otkrila.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović - Osuđena na popularnost

 

 

- Trudim se da ne obraćam pažnju. Nije uvek lako. Pojedni ljudi umeju baš sočno da uvrede a da vam nikad oči uživo videli nisu. Ogroman je to pritisak. Meni je važno da sam ja dobro sama sa sobom i svojom glavom, da budem iskrena prema sebi samoj i da znam istinu - istakla je Anastasija i otkrila svoju karakternu osobinu, koja je svojevrstan pokazatelj njene zrelosti.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović - Vidim sebe kao normalnu devojku koja se ne razlikuje od anonimnog sveta

 

 

 - Nisam osoba koja teši sebe sažaljeva kad pogreši, već stojim iza svojih grešaka i odmah se trudim da ih ispravim i da poradim na svojim nedostacima. Vreme je najbolji pokazatelj kao što znate, svakoga stavi na svoje mesto, po zasluzi - objasnila je Anastasija. 

Komentari (0)

Loading