Celebrity News

Tijana Marković ekskluzivno za "Story": Dok sam radila na seriji suočavala sam se sa najvećim emotivnim bolom

Tijana Marković (35), koja u mini seriji "Porodica" tumači Mariju Milošević, ćerku bivšeg predsednika Slobodana Miloševića u video intervjuu otkrila nam je s koliko opreza, odgovornosti, ljubavi, ali i energije je pristupila kreiranju uloge, zbog koje poslednjih dana dobija samo reči hvale

Tijana Marković ekskluzivno za "Story": Dok sam radila na seriji suočavala sam se sa najvećim emotivnim bolom

Zašto je po njenom mišljenju serija "Porodica" značajna, od koga je dobila prve kritike nakon emitovanja i s kakvim se emotivnim blokadama suočavala na snimanju, budući da joj je u tom periodu otac Radoslav bio u bolnici, glumica Tijana Marković priča za Story.

 

 

U trenutno najgledanijem televizijskom projektu, seriji "Porodica" Tijana Marković po prvi put u kadar stala je rame uz rame sa kolegama Borisom Isakovićem i Mirjanom Karanović, za koje tvrdi da su joj tokom snimanja bili velika podrška. Borisa je ranijih godina poznavala i u pozorištu je sa njim igrala, dok je Miru upoznala tek pre par meseci. Ne krije da ju je odmah osvojila, svojim talentom, energijom, ali i sposobnošću da prepozna teške emotivne faze svojih kolega i pruži im pomoć. 

- Budući da mi je otac tokom snimanja serije ležao u bolnici zbog Alchajmerove bolesti, usledio je jedan težak momenat zbog kojeg nikako nisam mogla da uđem u lik. Išla sam od tačke A do tačke B zajapurena i rastrojena, što je Mira primetila. Rekla mi je: "Stani, fokusiraj se, uđi u prostoriju, seti se svog oca i gruni!" Poslušala sam je i to mi je jedna od najdražih scena - izjavila je glumica.

Pročitajte: Mirjana Karanović za "Story" - Uspeh je mogao da me upropasti

U nastavku intervjua dramska umentica rodom iz Rume sa nama je podelila kratku, duhovitu anegdotu o glumačkim počecima i napomenula da se poslednjih godina drastično promenila, kao žena i umetnica. Da je osvestila šta želi od života, emotivne veze, prijatelja, karijere, kao i da je sve to uticalo na korigovanje njenog karaktera, te sada lakše prihvata kritiku.

-  Kontakt sa sobom je preduslov da bi bilo koga mogli da kritikujemo. Poznavati sebe je jedna vrsta umetnosti, jedan oblik koji se neprestano razvija. Ja sam vrlo napredovala, a rad mi tek predstoji. Na vreme sam shvatila koji su mi prioriteti. Više ne ispijam espresa sa bilo kim, niti želim da provodim vreme u ispraznim razgovorima, vrlo cenim sebe - kazala je ona.

 

 

Komentari (0)

Loading