Celebrity News

Kraljica nije dobro! Posle dužeg vremena došla na događaj i zaspala (foto)

Prvo pojavljivanje kraljice Elizabete nakon bombastičnog intervjua Megan Markl i princa Harija bilo je na komemoraciji na kojoj je odala počast australijskim pilotima.

Kraljica nije dobro! Posle dužeg vremena došla na događaj i zaspala (foto)

Ovo je prvo pojavljivanje u javnosti ove godine, jer je do sada sve dužnosti obavljala putem video-poziva. 

Kraljica je došla na ceremoniju u čast 100 godina od postojanja Australijskog kraljevskog vazduhoplovstva, koja je održana ispred dvorca Vindzor. Sam događaj je na nju, kako deluje, bio veoma umirujuć jer je usred memorijalne službe zaspala.

Kraljica koja uskoro treba da napuni 95 godina, za ovaj događaj izabrala je svetlozeleni komplet i šešir u istoj boji sa žutim cvetovima. Međutim, to nije jedino što je novinarima zapalo za oko.

Pročitajte: Stigla beba - Kraljica Elizabeta postala prabaka po deveti put!

 

Iako ovaj tip događaja spada u njene uobičajene protokolarne dužnosti, britanski mediji su u fokus svog izveštavanja stavili problematično zdravstveno stanje britanske kraljice.

Spekuliše se da ona ne izgleda najbolje i dovodi se u pitanje kako se oseća. Vidno je smršala i javnost se pita šta je uzrok tome. Da li je stres povodom pomenutog intervjua koji je poljuljao ugled krune ili je u pitanju nešto drugo? 

 

Komentari (0)

Loading