Celebrity News

Lečićeva ćerka prekinula ćutanje, poslala javno poruku ocu: Sramota koju budu osetili biće stvarna!

Autor: | 02/04/2021

Ćerku Branislava Lečića teško je pogodila vest da je njen otac, koji je njena najveća podrška i oslonac, optužen za gnusan zločin silovanja.

Lečićeva ćerka prekinula ćutanje, poslala javno poruku ocu: Sramota koju budu osetili biće stvarna!

Ćerka Branislava Lečića se oseća slomljeno i povređeno zbog cele situacije, koja je pogodila sve ljude koji su bliski sa njim.

Porodica optuženog se nalazi u epicentru skandala, jer su svi, na neki način, na meti osuda. Oni jednostavno ne mogu da veruju šta im se dešava, jer Branislav ima divan odnos sa svim članovima familije i svi ga poštuju i vole.

Do sada je Ana samo kratko reagovala na optužnicu i na medijski haos koji je nastao.

- Preteško je uopšte odgovoriti na ovakve napade vezane za nekoga ko mi je roditelj. Sve što mogu da kažem je da znam kakav je čovek moj otac i tu sam mirna. Istina će izaći na videlo - rekla je Ana tada za "Kurir"

Pročitajte: Ana Lečić slomljena - Iako ga javnost optužuje, ocu bezuslovno veruje

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

Nakon što je Branislav Lečić postao tema broj jedan, Ana je rešila da kaže šta joj je "na srcu". Na svom “Instagramu” je napisala dirljivu poruku koju je, kako deluje, posvetila svom ocu i brojnim napadima sa kojima se on suočava.

- S tobom u srcu mom, niko nas nikada ne može razdvojiti. Čekam dan kada će zlo otići. Kada se istina pojavi staviće ogledalo ispred njihovih lica i sramota koju budu osetili biće stvarna. Tišina će postati veoma glasna. S tobom na svakom koraku sve do sudnjeg dana - glasila je objava mlade glumice na engleskom jeziku.

Bezuslovno veruje da njen otac nije silovao Danijelu, pa joj pritisak teško pada, kako saznaju domači mediji. 

- Ana je nedavno postala popularna zbog uloge u "Dari iz Jasenovca" i taman što je počela da uživa u tome, desio se ovaj skandal. Bila je šokirana kada je Štajnfeldova optužila njenog oca da je monstrum koji ju je silovao pre devet godina. Teško se nosi sa celom situacijom, a najgore joj je što ljudi sa svih strana zovu i pitaju "jel to za Leku istina" -  priča izvor "Kurira".

Komentari (0)

Loading