Celebrity News

Šuškalo se o krizi u braku, a oni nikad srećniji: Berguzar Korel i Halit Ergenč čekaju treće dete!

Berguzar Korel trudna je po treći put, a lepe vesti podelila je sa svojim pratiocima i na "Instagramu".

Šuškalo se o krizi u braku, a oni nikad srećniji: Berguzar Korel i Halit Ergenč čekaju treće dete!

S. Alemdar, Getty Images via Guliver

Turska glumica Berguzar Korel, koju je domaća serija zavolela kao Šeherezadu u seriji "Hiljadu i jedna noć" sa svojim suprugom glumcem Halitom Ergenčom čeka treće dete. Iako se u medijima u poslednje vreme šuškalo da im je brak u krizi, ova prelepa vest, konačno je stavila tačku na negativna nagađanja.

Srećne vesti glumica je saznala tik na početku snimanja novog televizijskog projekta, koji je otkazala, kako bi mogla posvećeno da vodi računa o sebi i održava trudnoću.

Pročitajte: Drastična promena u životu glumice - Šeherezada spremna na veliko odricanje!

- Nakon što me tri godine nije bilo na malim ekranima, tokom višemesečnih priprema za ulogu u seriji "Knali Yayi" saznala sam da sam u drugom stanju. Iako me trudnoća nije sprečila da nastavim s projektom, snimanje smo, ipak, morali da odložimo zbog fizičkih promena koje nisu prikladne za moj lik. Nije mi lako da se oprostim od serije koju sam radila sa sjajnim ljudima. Želim da se zahvalim svim svojim kolegama od kojih sam puno naučila i sa kojima sam prošla kroz predivan proces stvaranja ovog projekta. Želja mi je da nam se putevi jednog dana ponovo ukrste - napisala je ona, pa dodala.

Pročitajte: Zavirite u bajkovit dom Halita Ergenča i Berguzar Korel (foto)

- Od momenta kad sam objavila da sam trudna ne stižem da odgovorim na sve poruke. Baš ste me usrećili, puno vam hvala. Neka vam dragi Alah podari puno zdravlja i sreće. Hvala što postojite.

Komentari (0)

Loading