Celebrity News

Oglasila se: Elena Kitić otkrila da li je u vezi sa bogatim fudbalerom

Novi dečko Elene Kitić mogao bi biti bogat i uspešan fudbaler, ako je verovati navodima medija, koji kažu da simpatije između njih traju već duže vreme.

Oglasila se: Elena Kitić otkrila da li je u vezi sa bogatim fudbalerom

Naime, iako važi za jednu od trenutno najvećih mladih muzičkih zvezda, Elena Kitić na društvenim mrežama ne deli informacije o svom emotivnom životu, baš kao što to ne radi ni u izjavama. Zbog toga je javnost sve znatiželjnija, kada je njen emotivni status u pitanju.

U poslednje vreme, pisalo se o nekim tajnim vezama Elene Kitić, ali pevačica je na takve napise ostala bez komentara. Pa ipak, medijima nije dugo trebalo da je povežu sa novim muškarcem, koji bi, ako je verovati napisima, moga ponosno da nosi titulu novi dečko Elene Kitić.

Pevačicu javnost sada povezuje sa Dušanom Vlahovićem, mladim srpskim reprezentativcem i fudbalerom italijanske "Fjorentine".

Pročitajte: Na ovim krpicama bi pozavidele i svetske modne influenserke, zavirite u orman Elene Kitić

 

 

- Elena i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji često, kada se prisete njihovog prvog susreta, kažu da se odmah osetila privlačnost i hemija među njima. Tada su razmenili brojeve telefona i zapratili se na društvenim mrežama. Vrlo brzo odlučili su da uđu u vezu - kaže izvor za "Alo".

- S obzirom na to da su od početka znali da će više vremena provoditi odvojeno nego zajedno, oboje su rešili da se opuste i prepuste međusobnom poverenju, te im ne pada teško da broje dane do narednog viđanja. Redovno se dopisuju i pričaju preko video poziva, mada je Elena ta koja više trpi, često ne spava i čeka da on završi sa svojim obavezama kako bi razgovarali - otkrio je izvor.

Pročitajte: Elena Kitić nosi torbu u vrednosti od skoro pet prosečnih srpskih plata

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

 

- Elena je starija od njega nešto manje od tri godine i često govori da joj on odgovara više nego stariji momci s kojima je pre bila. Imaju slične navike, oboje su maksimalno posvećeni karijerama, a vreme koje provode zajedno koriste, između ostalog, za planiranje budućnosti. Ona ima želju da se preseli kod njega u Italiju jer voli inostranstvo. U Beogradu je prepoznatljiva gde god se pojavi, što je nekada umara.

Šuška se o novom dečku Elene Kitić, a evo šta ona kaže na to

Nakon priče o skladnoj ljubavi oglasili su se i uspešni fudbaler i Elena. Prvo je Dušan na svom "Instagramu" objavio fotografiju sa devojkom, koja je kako se čini prava izabranica njegovog srca.

Instagram story printscreen

 

A nakon ove "Instagram" objave oglasila se i Elena.

- Ne verujte u lažne vesti i pustite me da živim - napisala je Kitićeva na "Instagram" storiju.

Komentari (0)

Loading