Celebrity News

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Evo kako je protekao prvi susret posvađanih drugarica Marije i Karleuše

Sukob Jelene Karleuše i Marije Šerifović danima je bio glavna tema u medijima. O njihovom odnosu svako je imao svoj sud, a mnogi su se pitali, šta će se desiti kada se nekada dobre, a sada posvađane drugarice, sretnu na novom setu snimanja "Zvezdi Granda".

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Evo kako je protekao prvi susret posvađanih drugarica Marije i Karleuše

Sukob inače dobrih prijateljica otpočeo je nakon što je u centar medijske pažnje izbio sukob sa diskvalifikovanom učesnicom takmičenja "Zvezde Granda" , Vanjom Knežević. 

Javnost je, kako se činilo, danima čekala sud Marije Šerifović, dobre prijateljice Jelene Karleuše, ali i mentorke diskvalifikovane takmičarke. 

– Imam samo jednu stvar da kažem. Čini mi se da su svi preterali. Meni se čini da je Jelena ovo shvatila previše lično, da je njena rekcija bila, neću reći ishitrena jer Jelena vrlo dobro zna šta radi i to radi vrlo svesno. Smatram da Vanja nije trebalo da podeli sporan sadržaj jer im se na početku svake emisije i kaže: „Deco, vodite računa šta kačite, nemojte da se prepucavate sa žirijem jer to zaista i nema smisla, tako da to nije okej” – rekla je Marija, dok se Jelena osetila izdanom.

Pročitajte: Kraj prijateljstva Jelene Karleuše i Marije Šerifović?

Boško Karanović

 

- Tužna sam i razočarana što ovo doživljavam, ali uz pomoć miliona mojih fanova, dragih kolega i "Grand" produkcije, koja je jasno osudila ovu farsu biću još jača - napisala je na svom "Instagramu" nakon Marijine objave Jelena.

Pa ipak, bez puno komentarisanja ovog sukoba, svi su sa nestrpljenjem očekivali ponovni susret zavađenih drugarica.

Ekipa našeg magazina uspela je da sazna kako je izgledao prvi susret i da li su se Marija i Jelena pozdravile, kada su se ponovo srele.

Pročitajte: Da li je ovo najprovokativniji snimak Jelene Karleuše do sada? Svi su ostali u čudu kad su je videli! (VIDEO)

Boško Karanović

 

Kako naš izvor iz Grand produkcije kaže, drugarice su se pozdravile, zagrlile, a potom sele, svaka na svoje mesto.

Takođe, očekuje se da će tokom snimajućeg dana dodatno popričati o svemu i "zakopati ratne sekire".

Kako je reč o profesionalkama, koje već dugo vremena jedna drugoj daju podršku, teško je poverovati da do pomirenja među drugaricama neće doći, ipak, prerano je donositi zaključke o ovom sukobu, dok se njih dve i zvanično ne oglase tim povodom.

Komentari (0)

Loading