Celebrity News

Filip Živojinović drastično promenio svoj izgled - Šta o tome misli Aleksandra? (foto)

Mišljenja su podeljena, o tome kako mu novi imidž pristaje, a većina njegovih pratilaca na "Instagramu" s nestrpljenjem očekuje komentar Aleksandre Prijović.

Filip Živojinović drastično promenio svoj izgled - Šta o tome misli Aleksandra? (foto)

Filip Živojinović oduvek je u krugovima pripadnica lepšeg pola važio za jednog od najpoželjnijih i najzgodnijih muškaraca. O tome su pisali mediji, a u beogradskim krugovima njegov izgled se čak i glasno komentarisao, sve dok njegovo srce nije osvojila Aleksandra Prijović

Ipak, brojne dame nastavile su da prate Filipa na "Instagramu" i da gaje svoje simpatije prema markantnom, zgodnom muškarcu, uvek besprekorno stilizovanom, sa urednom frizurom i bradom. Upravo zato, potpuna promena imidža Filipa Živojinovića mnoge je iznenadila.

Pročitajte: Filip Živojinović - Snimamo blokbaster od milion evra

Naime, on se ošišao do glave, a uglađen, elegantan i gospodstveni stil, zamenio je "hoodie" duksevima, i ležernim stilom. Poslednje fotografije, koje otkrivaju promenu na "Instagramu" su pokupile brojne komentare, i dok su neki komentarisali pozitivno, i bili oduševljeni, bilo je i onih koji su se iznenađeno zapitali "šta mu je ovo trebalo?".

Ipak, javnost je najviše zanimao komentar Aleksandre Prijović na veliku trensformaciju svog supruga. Ona se ovim povodom nije oglasila, ali našem oku nije promaklo da se njen "lajk" ne nalazi među ostalima na poslednjim objavama njenog supruga.

Pročitajte: Nose identičnu modnu kombinaciju! Prijin sin je Filipova mala kopija (FOTO)

Znači li to, da joj se više dopadao njegov stari imidž, ili je svoje simpatije ovoga puta odlučila da zadrži samo za sebe, ostaje da vidimo.

 

Komentari (0)

Loading