Celebrity News

Premijera trudničkog stomaka: Anja Alač sa dečkom prvi put u javnosti (foto)

Trudna Anja Alač iz dana u dan ne prestaje da iznenađuje svoje fanove. Naime, glumica o kojoj je javnost do nedavno znala veoma malo, sada je u samo mesec dana pokazala svog novog dečka, a ubrzo zatim i trudnički stomak.

Premijera trudničkog stomaka: Anja Alač sa dečkom prvi put u javnosti (foto)

Ćerka Vesne ČipčićAleksandra Anja Alač svojom ulogom u seriji "Tate" osvojila je domaću publiku i ponovo zaintrigirala javnost. Do skora se o njenom životu znalo veoma malo, a osim da je ćerka Vesne Čipčić, mediji su o njoj pisali i kao o bivšoj devojci Miloša Bikovića.

Upravo jedno takvo pisanje o ljubavi sa Bikovićem, navelo je mladu glumicu da prestane da čuva svoju intimu i javno istupi i pokaže svog emotivnog partnera. 

Pročitajte: Porodica presrećna - Ćerka Vesne Čipčić u drugom stanju

Twitter

 

Anja Alač u vezi je sa Andrejem Josifovskim Pijanistom arhitektom i art umetnikom, koga šira javnost zna po brojnim umetničkim projektima, koji krase beogradske ulice. 

Taman što su svi mediji stigli da pišu o rađanju nove romanse, a glumica je potvrdila još lepše vesti, sa svojim izabranikom dobiće dete.

Trudna Anja Alač, nakon što je sa javnošću konačno podelila delić svoje intime, oduševila je i premijerom trudničkog stomaka. Naime, sa svojim partnerom prvi put se pojavila u javnosti, na premijeri predstave "Tiho teče Misisipi", a sudeći po njenom širokom osmehu, glumica nikad nije bila srećnija.

Dragana Udovičić/BDP

 

Iako se zbog trudnoće povukla sa svih predstava na kojima je radila u Beogradskom dramskom pozorištu, to je nije sprečilo da dođe i sa svojim izabranikom podrži kolege, koji su marljivo radili na novoj predstavi.

- Rešila sam da prestanem sa igranjem predstava. Što se ostalih životnih aktivnosti tiče, prilično sam zauzeta. Gluma je na pauzi, ali mi prija što mogu da se posvetim hobijima, koje sam poslednjih godina - rekla je Anja nedavno u intervjuu za magazin "Gloria".

 

Komentari (1)

Loading