Celebrity News

Ona je sušta suprotnost Aleksandri Jeftanović i Mariji Kilibardi: Ovo je žena koja je "ulovila" neuhvatljivog Ognjena Kajganića

Ljubavni život Ognjena Kajganića, nekadašnjeg sportiste i učesnika "Survajvera", oduvek je bio intrigantan javnost. Ognjenu je pošlo za rukom, da pored sebe ima, možda najlepše žene sa domaće javne scene. Atraktivne crnke, lepotice iz medija, na kraju je zamenio sportistkinjom, plavušom koja mu je u život donela sreću rodivši mu dvoje dece.

Ona je sušta suprotnost Aleksandri Jeftanović i Mariji Kilibardi: Ovo je žena koja je "ulovila" neuhvatljivog Ognjena Kajganića

Početak dvehiljaditih, obeležila je njegova ljubavna priča sa jednom od najlepših žena iz srpskih medija, Aleksandrom Jeftanović. Njih dvoje stali su na "ludi kamen", a u braku su ostali svega dve godine. Iako su se u javnosti retko pojavljivali zajedno, tada su važili za jedan od lepših parova, na javnoj sceni. O detaljima razvoda nikada nisu govorili, a nakon što su na svoju ljubav stavili tačku, svako je krenuo svojim putem, a danas su oboje u srećnim i ispunjenim brakovima.

Pročitajte: Aleksandra Jeftanović rodila je ćerku u 39. godini a sada priznaje kako je znala da će njen drugi muž biti dobar otac!

 

Ipak, pre nego što je sreo svog života, nakon razvoda od Aleksandre, Ognjen je uspeo da osvoji srce još jedne crnokose lepotice iz medija. Na njegov šarm i harizmu "pala" je tada i Marija Kilibarda. 2008. godine počela je njihova ljubavna priča, a kako kažu, neki dobro upućeni izvori, par se čak i tajno verio. Ipak, zbog prečeste razdvojenosti, nakon tri godine emocije su se ugasile i ljubavi je došao kraj.

Pročitajte: Mariji Kilibardi na ovome bi pozavidele mnoge žene (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Dva ljubavna brodoloma, sa prelepim crnkama iz domaćih medija, nisu mu poljuljali veru u ljubav. Ognjen Kajganić 2012. otpočeo je ljubavnu priču sa jednom od najlepših srpskih sportistkinja, Ivanom Đerisilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Djerisilo (@djera3)

Nakon dve godine ljubavi, dobili su sina Boška. U to vreme, Ognjen i Ivana živeli su u Rumuniji, gde je ona igrala, za odbojkaški klub.

Četiri godine od rođenja sina, Ivana i Ognjen postali su i roditelji preslatke devojčice, a čini se da je njihova ljubav iz dana u dan sve jača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Djerisilo (@djera3)

Danas njih dvoje žive u Beogradu i iz dana u dan uživaju u odrastanju preslatkih mališana, Leone (3) i Boška (7)

Komentari (0)

Loading