Celebrity News

Snimak sina Kristine Bekvalac koji nećete prestati da gledate!

Autor: | 09/04/2021

Sin Kristine Bekvalac je presladak kovrdžavi trogodišnjak čije nestašluke svi volimo da gledamo na “Instagramu” jer su urnebesni. Mama Kristina često obraduje svoje pratioce njihovim zajedničkim avanturama.

Snimak sina Kristine Bekvalac koji nećete prestati da gledate!

Mališan Noa, sin Kristine Bekvalac je dete kao “sa reklame” jer ima lepe krupne oči i kovrdžavu plavu kosu, iako je “slađi od šećera” uvek je spreman za akciju.

Kristina često deli fotografije njihove svakodnevnice gde prave smešne face, mršte se ili smeju “oko glave”, sve u svemu uživaju u odrastanju malog nestaška, a i mi sa njima.

Ovoga puta sa mamom je otišao da se fotografiše za pasoš i napravio pravi džumus.

Pročitajte: Neobična ljubavna priča obeležila je život Kristine Bekvalac, a pred ovim pitanjem o emotivnom životu stilistkinja zanemela

Na slikanju za dokumenta svi znamo da treba biti miran i gledati u određenu tačku što je pravi poduhvat kada su deca u pitanju.

Posebno su problematični dečaci koje ne drži mesto, tako i Noa u kabini za slikanje nije znao šta će sa sobom. Te bi se sakrio iza zavese, pomerao stolicu, vrteo se u krug - izgleda da mu se kabina dopala kao neko pravo dečije skrovište. Pogledajte i sami.

Komentari (0)

Loading