Celebrity News

Do sada neviđena fotografija sa venčanja Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na domaćoj javnoj sceni. Svoju intimu i emotivni život, bračni partneri trude se da sačuvaju od očiju javnosti, a čini se da su baš zbog toga i više nego zanimljivi brojnim obožavaocima, ali i pripadnicima sedme sile.

Do sada neviđena fotografija sa venčanja Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića

Njihova ljubavna priča razvijala se polako, a sve je počelo susretom na setu. Film "Zona Zamfirova", koji je Vojina Ćetkovića lansirao u orbitu naših najtraženijih glumaca, bio je i prvi čin u razvoju ljubavne priče omiljenog para. Iako su u tom trenutku, oboje imali emotivne partnere, nijedno od njih nije ostalo imuno na harizmu ovog drugog.

Ponovo ih je spojio projekat Zdravka Šotre, a tokom snimanja filma "Pljačka Tećeg rajha" njihovo prijateljstvo postalo je još čvršće.

Pročitajte: Gde se kriju Sloboda i Vojin? Zavirite u luksuzni dom u okolini Beograda (video)

Tek nakon što su na svoje emotivne priče stavili tačku, Sloboda i Vojin uplovili su u vezu 2004. godine, a do danas njihov odnos odoleo je svim životnim iskušenjima, a njihova ljubav postala je jača.

Svoju vezu, omiljeni glumački par, krunisao je brakom 2008. godine. Par je na venčanju izgledao bajkovito, a fotografija koja je nastala tog dana još uvek nas inspirše i motiviše da verujemo u večnu ljubav.

Petar Đorđević

 

O njihovom braku, Sloboda je jednom prilikom rekla sledeće:

- Naš brak je kao i svaki drugi, trudimo se da pronađemo vreme za sebe jer je glumački posao stihijski. Najvažnije je pomiriti se s time da je to naš život i da ne treba tražiti da budemo neki drugačiji ljudi, da živimo na silu nekim drugim životom - rekla je za “Gloriju” glumica.

Njihova ljubav dobila je potpuno drugačiju dimenziju rođenjem ćerkica Mile i Vere 2010. godine.

Pročitajte: Sloboda Mićalović - Važno mi je da budem priznata glumica, ne popularna

Danas su Sloboda i Vojin Ćetković sinoinimi za uspešan par, koji odoleva medijskom pritisku, niže uspehe, a svoju ljubav čuva samo za sebe. Ujedno, njih dvoje su i najbolji primer, kako dvoje ljudi iz iste branše jedno drugo mogu podržavati bez sujete i zadrške sa puno poštovanja.

Komentari (0)

Loading