Celebrity News

Verica Rakočević otkriva NAJROMANTIČNIJI kutak doma na Avali, rezervisan za večeri sa suprugom Veljkom (FOTO)

Verica Rakočević otvara nam vrata svog doma na Avali u kojem godinama stanuje sa izabranikom Veljkom Kuzmančevićem.

Verica Rakočević otkriva NAJROMANTIČNIJI kutak doma na Avali, rezervisan za večeri sa suprugom Veljkom (FOTO)

Prostrana terasa prepuna raznolikog cveća s koje puca prelep pogled na zelene livade i poljoprivredna gazdinstva, najromantičniji je kutak doma modne kreatorke Verice Rakočević (73) i njenog supruga, kompozitora Veljka Kuzmančevića (38). Malo je reći da je dizajnerka oduševljena životom na selu i, kako kaže, tek sada živi idealnim životom koji je odavno priželjkivala. Najviše voli da se probudi uz zvuke svitaca na jutarnjem seoskom vazduhu, dok noći poklanja svom cveću i ostalim biljkama u bašti. Uz puno truda, svoje dvorište obogatila je lešnicima, šljivama i jabukama, ali posebno mesto zauzimaju vrbe, svaka sa imenom jednog člana porodice.

Petar Đorđević

 

Život na Avali toliko joj se dopao da priželjkuje veće imanje na kojem bi se bavila poljoprivredom, ali dok do toga ne dođe, namirnice nabavlja od svojih komšija. Verica i njen suprug u Beograd dolaze isključivo zbog posla i svako odsustvo iz seoskog doma stvara im nelagodu.

Pročitajte: Sujeta ili generacijski jaz: Šta je to pošlo po zlu u braku Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića?

Petar Đorđević

 

Verica tvrdi kako kuću nisu tražili, već je ona njih našla i privukla.

- Baš ovakav kutak zamišljala sam u svojim snovima i on me je našao. Život van gradske sredine pruža mi osećaj slobode. Regenerišu me priroda i čist vazduh, kao i ljudi koji nisu opterećeni statusnim simbolima. Sve to doprinelo je da se vratim sebi – zadovoljnoj i srećnoj, kakva sam nekada bila - rekla je dizajnerka.

Petar Đorđević

 

Petar Đorđević

 

Dizajnerka je priznala da je možda malo sebično s njene strane to što je ceo enterijer sama dizajnirala bez Veljkovog učešća.

– Naši ukusi se po tom pitanju mnogo razlikuju, tako da sam ja preuzela odgovornost i uredila naš dom prema svojim željama. Možda je to malo sebično, a možda smo se sreli kasno i s velikom razlikom u godinama da bih mogla nešto da menjam. Srećom, on ima razumevanja za takav moj stav – rekla je Verica.

Pročitajte: Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević: Mi smo dva potpuno različita sveta!

Petar Đorđević

 

 

Komentari (1)

Loading
Duda

21:50 11.04.2021

Svaka cast sa toliko ukusa je sve, nisam ni mislila da je drugacije.