Celebrity News

Oglasili se Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez: Raskid je ipak bio neminovan!

Raskid DŽenifer Lopez i Aleksa Rodrigeza ipak se dogodio, uprkos njihovom trudu da posle brojnih razmirica pokušaju da spasu već narušeni odnos.

Oglasili se Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez: Raskid je ipak bio neminovan!

Odnos verenika, koji su važili za najlepši par svetske javnosti, narušen je već neko vreme. Nagađanja o Aleksovim aferama postajala su sve glasnija, a onda je usledila i vest o raskidu, koju su preneli svi svetski mediji. Par je ipak demantovao navode i istakao da će na svom odnosu raditi, kako bi vezu, koja je trebalo da preraste u brak, spasili, od kako se čini, neminovnog kraha.

Ipak, raskid Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza sada je i zvaničan, a vest o kraju ljubavi podelili su sa javnošću u saopštenju za medije:

Pročitajte: Dženifer Lopez prekinula ćutanje - Ovo je istina o odnosu sa Aleksom!

 - Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se što ćemo to i dalje ostati. Nastavićemo da sarađujemo ​​i da podržavamo jedno drugo u zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedno drugom i našoj deci. Iz poštovanja prema njima, jedino što možemo reći jeste hvala svima koji su nam uputili lepe reči i podršku - poručili su sada već bivši verenici - sopštili su sad već bivši partneri.

Prvi put se o njihovom raskidu pisalo pre mesec dana, kada je "Page Six" objavio da je, nakon Aleksove afere sa rijaliti zvezdom Medison Le Kroj, ljubavi došao kraj. Ipak, emotivni partneri nisu želeli tek tako da odustanu od svoje ljubavi, mada su sada, posle mesec dana truda da poprave vidno narušeni odnos, otkrili da je ipak bolje da svako krene svojim putem.

Komentari (0)

Loading