Celebrity News

Bila je velika TV zvezda, a onda je NESTALA! Evo kako danas izgleda i u kakvom luksuzu uživa Katarina Šišmanović

Autor: | 16/04/2021

Voditeljka Katarina Šišmanović godinama je vodila popularnu emisiju „Sve za ljubav”, ali se neočekivano povukla iz javnosti.

Bila je velika TV zvezda, a onda je NESTALA! Evo kako danas izgleda i u kakvom luksuzu uživa Katarina Šišmanović

Zaštitno lice emisije koja je povezivala razne ljubavne i porodične priče običnih ljudi, voditeljka Katarina Šišmanović, nestala je iz medija i više se ne bavi javnim poslom.

Na društvenim mrežama sada možemo da vidimo da se posvetila svojoj drugoj strasti – putovanjima. Njen „Instagram” obiluje brojnim lepim uspomenama sa egzotičnih destinacija.

Pročitajte: Katarina Šišmanović proslavila rođendan i poručila - Želim da rodim dete i osnujem porodicu

Instagram

 

Jedna od najlepših voditeljki  imala je buran ljubavni život o kome su mediji mnogo pisali.

Šuškalo se da je Katarina

bila u dugogodišnjoj emotivnoj vezi s vlasnikom kuće „Emotion” Goranom Stamenkovićem, koji je pre toga bio s voditeljkom Anom Mihajlovski, s kojom ima ćerku.

Nakon burnog raskida s Goranom, udala se za slovenačkog biznismena Dejana Kitića, s kojim je bila u braku godinu dana.

– U svojim dvadesetim sam na prvo mesto stavljala karijeru, izlaske i putovanja, a sad sam spremna da se nekome potpuno posvetim. Želim da rodim dete i osnujem porodicu i to će mi biti najvažniji cilj u narednim godinama. Želim muškarca koji će biti moj zaštitnik i pored koga ću se osećati voljeno i sigurno – ispričala je jednom prilikom nakon razvoda popularna voditeljka.

Komentari (0)

Loading