Celebrity News

Čuvena jugoslovenska glumica koju ste obožavali u "Srećnim ljudima" je Kilibardina svekrva, a sada je progovorila o budućoj snaji!

Buduća svekrva Marije Kilibarde je čuvena glumica, koja vas osvaja svakom svojom ulogom. Budući da se njen sin i Marija u javnosti retko pojavljuju zajedno, ona do sada nije govorila o budućoj snahi, a sada je konačno iznela svoj sud.

Čuvena jugoslovenska glumica koju ste obožavali u "Srećnim ljudima" je Kilibardina svekrva, a sada je progovorila o budućoj snaji!

Marija Kilibarda sa svojim dečkom, Banetom Vučelićem, sa kojim je nedavno proslavila prvu godinu ljubavi, nikada se nije pojavila javno. Ovaj deo svoje intime Marija posvećeno čuva za sebe i baš zato je fotografija, koju je objavila na "Instagramu" izazvala iznenađenje medija. Naime, Marija fotografiju sa dečkom još uvek nije podelila, ali je uz opis "Banetove" podelila fotografiju sa budućom svekrvom Ljiljanom Dragutinović i Banetovom sestrom Anom.

Kako su mediji pohrlili da o odnosu snahe i svekrve, koji je očigledno sjajan, izveste, oglasila se i Banetova majka, glumica Ljiljana Dragutinović.

Pročitajte: Marija Kilibarda konačno otkrila kako se slaže sa budućom svekrvom (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

– Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna, čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno - rekla je glumica o Mariji za "24.sedam".

Budući da je Ljiljana otkrila da je pomenuta fotografija nastala na rođendanu njenog unuka Iva, usledilo je i pitanje da li priželjkuje da joj i sin podari unučiće.

Pročitajte: Marija Kilibarda za "Story" - Sve me je bolelo što nisam ono što drugi od mene očekuju, domaćica i majka!

Aleksandar Krstović

 

– Naravno, kako da ne, to nikada ne pitajte nijednu majku. Naravno da želim - rekla je ona.

Marija je dakle prvi test položila, svekrvu očarala, a njenog sina začarala, sada vreme radi za nju i Branislava i zasigurno im donosi sve lepše i lepše dane.

Komentari (0)

Loading