Celebrity News

ŠOK u emisiji uživo! Severina JAVNO napala Jovanu Joksimović: Deca su nam se igrala zajedno, a ona mi je učinila OVO

Autor: | 17/04/2021

Severina je danas gostovala na Prvoj televiziji i na iznenađenje svih žestoko napala bivšu voditeljku te televizije Jovanu Joksimović.

ŠOK u emisiji uživo! Severina JAVNO napala Jovanu Joksimović: Deca su nam se igrala zajedno, a ona mi je učinila OVO

Hrvatska pop zvezda Severina Kojić gostovala je danas u emisiji "150 minuta" koju vodi Marija Kilibarda u kojoj je govorila o kampanji "Hejt Sloveni" u kojoj je učestvovala, da bi u jednom trenutku, na iznenađenje i same Kilibarde, počela da priča o Jovani Joksimović.

- Imala sam neprijatnost sa vašom televizijom. Voditeljka je u Jutarnjem programu pustila moje gole fotografije koje su hakovane sa mog telefona. Naša deca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža koji peva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dete i moje dete su se igrali zajedno, mi smo se družili kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutru na televiziji. To je bilo strašno - ispričala je pevačica.

Pročitajte: Nije mogla da se obuzda: Severina je zbog ove žene ronila suze! (VIDEO)

Kilibarda je pitala Severinu da li se čula sa Jovanom nakon toga, na šta je pevačica odgovorila da nije. 

Podsetimo, Severinine nage fotografije koje su objavljene procurile su 2018. godine, kada je Jovana radila na Prvoj televiziji, pa pretpostavljamo da se tom temom tada bavila u svom Jutarnjem programu.
 

Komentari (3)

Loading
Dana

10:49 18.04.2021

Severina je žena zmaj, to se vidi, njena harizma , lepota pa i lepota duha . Borac.