Celebrity News

Prijatelji otkrivaju: Cecina svakodnevica se potpuno promenila, Bogdan se gotovo uselio u vilu

Ceca Ražnatović definitivno je ozbiljna po pitanju veze sa biznismenom Bogdanom Srejovićem koji je postao neodvojiv deo njene svakodnevice.

Prijatelji otkrivaju: Cecina svakodnevica se potpuno promenila, Bogdan se gotovo uselio u vilu

story

Pre dve godine život pevačice Svetlane Cece Ražnatović (47) u značajnoj meri vrteo se oko nastupa i pronalaženja pesama za novi album, ali pandemija i neke druge okolnosti uticale su da njena svakodnevica danas izgleda potpuno drugačije. Otkako je postala baka Veljkovog sina Željka, ali i otkako je uplovila u romansu sa biznismenom Bogdanom Srejovićem (38), postoji mnogo strana na koje Ceca mora da odvoji svoju energiju, ali to radi sa zadovoljstvom. Otkrivamo kako danas izgleda jedan Cecin prosečan dan.

Karijeru nije zapostavila, naprotiv, saznajemo da tokom dana odlazi na poslovne sastanke na kojima se bavi budućim albumom i drugim pitanjima, ali nakon toga obavezno nalazi vreme za opuštanje uz kozmetičke tretmane o kojima se često pohvaljuje i na društvenim mrežama, dok je veče uglavnom rezervisano za druženje kod kuće, sa porodicom i dragim ljudima.

Pevačica to još uvek nije potvrdila, ali postoje navodi da se njen izabranik Bogdan Srejović praktično uselio u njenu vilu, budući da su u poslednje vreme nerazdvojni. Čim završi s obavezama na poslu, Srejović odlazi pravo kod Cece gde provodi dane i noći, a jedna od omiljenih zajedničkih aktivnosti im je uživanje u bazenu koji se nalazi u okviru njenog doma.

Pročitajte: Ozbiljan korak u vezi: Kako je Ceca upoznala Bоgdanove roditelje

Telegraf.rs

 

Početkom marta Bogdan je bio pozitivan na koronavirus, dok je Ceca bila negativna. Iako bi trebalo da su zbog toga bili razdvojeni, pevačica je predložila da njen dečko karantin provede kod nje, pa je bio izolovan u apartmanu koji se nalazi u Cecinom delu vile. Čitavo to vreme provodili su zajedno gledajući serije i filmove.

Pročitajte: Veliki korak u vezi: Ceca i Bogdan uradili najvažnije

Dok njen sin Veljko vreme uglavnom provodi u Titelu, pevačica je fokusirana na pomoć njenoj ćerki Anastasiji koja se sprema za useljenje u novi dom kraj Kalemegdana sa svojim izabranikom Đorđem Kuljićem početkom maja. Ceca aktivno učestvuje u tim pripremama, pa pomaže ćerki oko odabira nameštaja i drugih detalja kojima će njena ćerka obeležiti novu etapu u zajedničkom životu sa Kuljićem.

Komentari (0)

Loading