Celebrity News

Ko je zapravo Đorđe Kuljić? Otkrivamo sve što niste znali o misterioznom milioneru koji će oženiti Anastasiju Ražnatović

Dečko Anastasije Ražnatović već duže vreme je enigma za domaću javnost.

Ko je zapravo Đorđe Kuljić? Otkrivamo sve što niste znali o misterioznom milioneru koji će oženiti Anastasiju Ražnatović

Instagram

Vest da su se pevačica Anastasija Ražnatović (22) i njen izabranik Đorđe Kuljić (31) odvažili na novi veliki korak u njihovom skladnom odnosu munjevito se pronela domaćim javnim prostorom, a odnosi se na odluku da dosadašnji zajednički život u Novom Sadu zamene životom u Beogradu gde su kupili skupocen stan nadomak Kalemegdana. Ovo je tek jedna u nizu informacija koje godinama pratimo u vezi sa mladim parom, ali možda je pravo vreme da se zapitamo - koliko mi zapravo znamo o izabraniku srca Cecine ćerke?

Instagram

 

Mladi biznismen Đorđe Kuljić dolazi iz ugledne porodice u Novom Sadu, otac mu je takođe biznismen a jedan od poslova kojima se mladi Đorđe bavi jeste firma za transport kamionima u Americi. Za to podneblje odranije ga vezuju život i obrazovanje. Naime, Kuljić se školovao u Njujorku, a još jedna zanimljivost glasi da je za to vreme stanovao sa ćerkom Dragana Stojkovića Piksija. Anja Valente rekla je da su i danas ostali dobri prijatelji.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić doneli veliku odluku - Ovo je mesto novog početka

Instagram

 

Mladi biznismen sklon je ekstravagantnim navikama, luksuznom životu i dalekim putovanjima. Veliki je hedonista, a naročito po ovom potonjem pitanju, lepo se našao sa aktuelnom izabranicom. Ljubav između Anastasije i Đorđa navodno je usledila već na prvi pogled, a ništa duže nije mu trebalo da osvoji Cecu, koja ga je ocenila kao idealnog zeta. O svadbenim zvonima, međutim, par još uvek ne govori, iako nova selidba sugeriše da su otvoreni za nove zajedničke životne poduhvate.

Komentari (1)

Loading