Celebrity News

Novi potez princa Harija sve iznenadio - šta će reći Vilijam?

Princ Hari je ponovo tema svetskih medija. Naime, iako su mnogi očekivali da će zbog napetih odnosa odmah posle sahrane princa Filipa napustiti Britaniju, Hari je ostao, kako bi razgovarao sa ocem i bratom i sredio već narušene odnose.

Novi potez princa Harija sve iznenadio - šta će reći Vilijam?

Nakon sahrane princa Filipa, princ Hari proveo je dva sata u mirnom razgovoru sa ocem i bratom, kako bi uspeo da izgladi odnose, koji su se dodatno zakomplikovali nakon intervjua koji su Megan Markl i on dali Opri Vinfri.

Sada, kada su se strasti malo smirile, "The Sun" prenosi, da vojvoda od Saseksa razmišlja da u Britaniji ostane do 21. aprila, kada će kraljica Elizabeta proslaviti rođendan.

Pročitajte: SVI DETALJI - Sahranjen princ Filip, kraljica SKRHANA BOLOM, odbegli princ Hari NIJE RAZGOVARAO SA BRATOM (FOTO)

"The Sun" još prenosi, da nakon dvočasovnog razgovora sa porodicom, Hari razmatra, da se sa suprugom i sinom vrati, kako bi sa bratom bio na otkrivanju novog spomenika princezi Dajani u Kensingtonskoj palati. Ova ceremonija planirana je za 1. jul, kada bi njihova majka proslavljala šesdeseti rođendan. 

Mnogi misle da bi Harijev ostanak u Velikoj Britaniji u mnogome popravio odnose sa porodicom, a da bi povratak vojvotkinje i vojvode od Saseksa tokom leta bio prvi korak ka konačnom pomirenju.

Još uvek nije poznato šta o svemu ovome misle princ Vilijam i Kejt Midlton, ipak, sudeći po njihovom ophođenju prema Hariju, tokom sahrane princa Filipa, mnogi misle da su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža spremni da pruže ruku pomirenja Hariju i Megan.

Komentari (0)

Loading