Celebrity News

Džej Lo slomljena: Šuška se da Aleks već ima novu devojku!

Nova devojka Aleksa Rodrigeza, bivšeg verenika Dženifer Lopez je već tema svetskih medija. Pre nekoliko dana, par je i zvanično saopštio da je ljubavi došao kraj, a onda je na mrežama nastao haos, zbog sumnje da se nekadašnji ragbista već upustio u novu vezu sa atraktivnom plavušom, koju su mnogi smatrali glavnim krivcem za raskid skladnog para.

Džej Lo slomljena: Šuška se da Aleks već ima novu devojku!

Vest o aferi Aleksa Rodrigeza sa rijaliti zvezdom Medison LeKroj pojavila se početkom godine u svim svetksim medijima. Naime, i ranije se šuškalo da je Aleks bio sklon flertu, a kada je ova vest uzdrmala javnost, naizgled idilična ljubavna veza Aleksa Rodrigeza i Dženifer Lopez počela je da puca po šavovima.

Sada, samo nekoliko dana nakon raskida slavnog para, Medison LeKroj novom objavom na društvenim mrežama podigla je prašinu. Naime, ona je objavila fotografiju sa romantičnog "date-a", a u komentarima su usledila brojna pitanja. Na jedan od komentara, Medison je odgovorila, a njen odgovor uzdrmao je svetsku javnost.

Pročitajte: Oglasili se Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez - Raskid je ipak bio neminovan!

- Imam dečka napisala je - a mediji su se odmah zapitali, da li je voljeni Aleks zaista odmah potrčao u zagrljaj atraktivne plavuše i time slomio srce Dženifer Lopez.

Ipak, detalje veze rijaliti zvezda nije želela da otkrije, a da li je ona zaista razlog raskida veridbe Dženifer Lopez ostaje da vidimo.

Podsetimo, par je nedavno izdao zvanično saopštenje, da je uprkos svim naporima i trudu, ljubavi ipak došao kraj.

Pročitajte: Dženifer Lopez van sebe - Aleks ima aferu s rijaliti zvezdom?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 - Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se što ćemo to i dalje ostati. Nastavićemo da sarađujemo ​​i da podržavamo jedno drugo u zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedno drugom i našoj deci. Iz poštovanja prema njima, jedino što možemo reći jeste hvala svima koji su nam uputili lepe reči i podršku - sopštili su sad već bivši partneri.

 

Komentari (0)

Loading