Celebrity News

Sad je jasno zašto ga krije! Isplivala JEDINA fotografija supruga Lene Kovačević, svi primetili jedno

Muž Lene Kovačević, Veljko Brčin, za domaću javnost prava je misterija. Iako je svima jasno da uz lepoticu kakva je Lena, mora stajati pravi gospodin i džentlmen, mnogi ni ne slute da je suprug Lene Kovačević pravi dasa.

Sad je jasno zašto ga krije! Isplivala JEDINA fotografija supruga Lene Kovačević, svi primetili jedno

Muž Lene Kovačević - čovek dostojan ovakve lepotice

Lena Kovačević važi za jednu od naših najlepših i najskromnijih pevačica, pa ipak, kako je odabrala da se bavi javnim poslom, ona je neretko prisutna u javnosti. Nešto je drugačija situacija sa njenim suprugom Veljkom, koga u javnosti gotovo niste imali priliku da vidite.

Iako su godinama u skladnom braku i imaju dva sina, Veljko se sa Lenom ne pojavljuje na događajima i bira da javnosti ostane nepoznat. Lena pak njegovu odluku poštuje i kako je jednom prilikom navela, za njega ima potpuno razumevanje: 

Pročitajte:  Lena Kovačević ponovo na naslovnim stranama turskih magazina

Damir Dervišagić

 

- Moj otac, iako se bavi čime se bavi, nikad nije bio veliki ljubitelj crvenog tepiha, premijere, koktela... Imam rođenog brata. Mnogo ljudi ne zna da imam brata, a mnogo sam ponosna i mnogo ga volim.... Nikad ga ništa vezano za ovo čime se ja bavim nije zanimalo, tako da sam okružena muškarcima koji uopšte nisu da se slikaju i sve to... Tako da, kad sam srela supruga, meni je to potpuno bilo prirodno. Nikad ga nisam ni forsirala. Ima mesta gde ja nastupam, pa on dođe, ali on je nastavak te moje muške loze koja je skromna.

Veljko, sa kojim Lena ima dva sina Vuka i Teodora, po struci je farmaceut, a danas je uspešan biznismen.

Iako o njihovoj ljubavi, koja traje gotovo deceniju, retko govori, jednom prilikom Lena je otkrila da je susret sa Veljkom bio slučajan, ali sudbonosan.

Pročitajte: Džez pevačica ništa ne krije - Lena Kovačević kakvu DO SADA NISTE VIDELI (video)

- Kao što to obično bude, upoznali smo se sasvim slučajno - rekla je za "Puls".

Muž Lene Kovačević najveća je podrška pevačici, pa je jednom prilikom otkrila i da obožava da je sluša na koncertima.

- Ljubitelj je mnogih pesama. Ali sve pesme ubedljivo najviše voli da čuje na koncertima uživo. Imam sjajnog trubača i saksofonistu, to je magija i nekako oboje volimo taj adrenalin živog nastupa - kaže ona za "Blic"

Komentari (2)

Loading
Tijana

07:44 20.04.2021

Lepi su oboje, nema sta! Lena je stvarno prelepa! Ona ponekad deluje kao da nije svesna toga!