Celebrity News

Zbog NJEGA se ćerka Snežane Đurišić odrekla pevačke karijere (foto)

Autor: | 19/04/2021

Zet Snežane Đurišić je postao značajna tema u medijima jer je otkriveno da je uticao na odluku da njena ćerka Maja Gvozdenović, ne pođe maminim stopama.

Zbog NJEGA se ćerka Snežane Đurišić odrekla pevačke karijere (foto)

Ćerka Snežane Đurišić je nasledila talenat za pevanje, ali nije želela da joj to postane karijera. Iako se često dešava da naslednici muzičkih zvezda postaju pevači, Maja nije izabrala taj put.

Kako je već od malih nogu imala prilike da se uveri koliko žrtvovanja nosi pevački poziv, odabrala je da muzika za nju bude samo hobi.

Njena majka, poznata pevačica narodne muzike otkrila je publici da je njen zet ''izgrdio'' pre nekoliko godina jer je savetovala ćerku da treba svoj talenat da podeli sa svetom.

Pročitajte: Od mame nasledila i stas i glas - Ovo je ćerka Snežane Đurišić (foto)

Instagram

 

- Rekao mi je: ''Slušaj ti, nemoj ženu da mi ubacuješ u javni svet, u estradu.''

Đurišićeva je otkrila da joj taj komentar nije zasmetao, kao i da se sa zetom slaže odlično.

- Moj zet je divan čovek. Voli da sluša svoju ženu kada peva, budući da moja ćerka veoma lepo peva - rekla je Snežana.

Da li je i u kojoj meri je Majin suprug uticao na njen izbor - da se profesionalno ne bavi pevanjem i ne postane deo estrade, možemo samo da nagađamo, al je Snežana otvoreno rekla za šta se zalaže.

Na “Instagramu” je Snežana ranije podelila snimak na kome je "jasno ko dan" da je njena ćerka veoma talentovana za muziku. Tada je rekla za Nova.rs da joj je krivo zato što se ne bavi pevanjem.

Pročitajte: Snežana Đurišić stala na kraj glasinama o udaji - Ovo je istina!

- Ja sam na svoju ćerku izuzetno ponosna, na sve njene uspehe i izbore, kao i svaka majka. Sve što želim je da ona bude srećna. Na snimku je vrlo jednostavno, odmah je primećeno koliko je ona talentovana i meni je lično žao što taj talenat ne deli sa svetom, ali naravno, poštujem njene želje i izbore. Svaka majka želi da joj ćerka bude srećna, zadovoljna i uspešna. Hvala Bogu, mogu da kažem da mi je ta želja, kad je moja ćerka u pitanju, ispunjena - rekla je Snežana.

Ćerka Snežane Đurišić, koja je u svakom smislu slika i prilika svoje majke sada živi u Americi sa suprugom i decom.

 

Komentari (0)

Loading