Celebrity News

Da li je Seka Aleksić jedina domaća zvezda koja u domu poseduje ovo?! Zavirite u luksuzan dvorac u Staroj Pazovi (FOTO)

Dom Seke Aleksić predstavlja svojevrsnu oazu mira, koja njenim sinovim pruža bezbrižno odrastanje, skriveno od radoznalih pogleda javnosti...

Da li je Seka Aleksić jedina domaća zvezda koja u domu poseduje ovo?! Zavirite u luksuzan dvorac u Staroj Pazovi (FOTO)

Kako bi pronašla svoj mir, Seka je za svoju porodicu izgradila pravi mali raj, na luksuznom imanju u Staroj Pazovi. Buku beogradskih ulica zamenila je mirom i tišinom, a kako bi sebe i svoju porodicu zaštitila od radoznalih pogleda, oko svog imanja podigla je ogradu i samim tim, stvorila svoje "parče" mira i tišine.

Bajkovito dvorište u boho stilu okružuje porodičnu kuću Seke Aleksić. Dvorište, koje je pre svega dom njenim ljubimcima i prostrani poligon za igru njenih sinova, obiluje velikom baštom, kao i ljuljaškama i bazenom, na kome tokom leta Seka provodi dosta vremena.

Pročitajte: KRAH PRIJATELJSTVA! Saša Vidić i Seka Aleksić više ne razgovaraju, a razlog će vas šokirati

U poslednje vreme, pevačica je dodatno renovirala i preuredila unutrašnjost svog doma, pa sada pored prostorija u kojima svakodnevno porodica boravi i luksuznog garderobera, koji je u veličini prosečne dnevne sobe, dom poseduje i saunu, idealnu za relaks posle napornog radnog dana.

Ceo enterijer sada je u bežkastim i braonkastim tonovima, što kući daje posebno toplu atmosferu.

Dečaci imaju svoje sobe sa igračkama, koje predstavljaju pravo malo carstvo.

Dom Seke Aleksić doslovno poseduje sve što je članovima porodice neophodno kako bi na svom i manju savršeno funkiconisali, radili, ali i uživali, a da pri tom kuću ne moraju napuštati bez preke potrebe.

Pročitajte: Seka Aleksić oduševila promenom - Da li ste dovoljno odvažne da iskopirate njen look?

Detalje luksuzne vile u Staroj Pazovi možete videti na "Instagramu" Seke Aleksić, a prizori neretko oduzimaju dah i mame komplimente za dom osmišljen i uređen sa ukusom.

Pročitajte: Seka Aleksić u novoj ulozi, sladokuscima se savetuje oprez

 

Komentari (0)

Loading