Celebrity News

Jelena Perčin nije mogla da izdrži: Osvanula prva fotografija Momčila Otaševića sa sinom

Sin Momčila Otaševića i Jelene Perčin ima pet meseci, a javnost još uvek nije imala prilike da ga upozna. Ponosni roditelji, poznati po tome što svoju privatnost čuvaju od radoznalih pogleda, odlučili su da i njihov Jakša treba da uživa u svojoj intimi. Ipak, sada je na "Instagramu" glumice Jelene Perčin "osvanula" je prva fotografija Momčila otaševića sa sinom.

Jelena Perčin nije mogla da izdrži: Osvanula prva fotografija Momčila Otaševića sa sinom

Momčilo Otašević do pre pet meseci bio je okružen ženama. Njegova supruga Jelena iz prvog braka ima ćerkicu Lotu, a uz njih dve, tu je i Maša, Momčilova i Jelenina ćerka, koja će uskoro napuniti tri godine. Tri lepotice, krasile su život zgodnog glumca, a onda je stiglo pojačanje. Jakša je došao da svom ocu pruži svojevrsnu podršku u domu u kome preovladava lepši pol.

Iako, već pet meseci svog sina skrivaju od radoznalih pogleda, baš kao što su to činili i sa preslatkom Mašom, ponosna mama Jelena nije mogla da izdrži, pa je tokom jedne šetnje napravila fotografiju svojih lepotana. Naime, ona je fotografisala supruga u šetnji sa sinom Jakšom, a potom je fotografiju podelila na "Instagram".

Pročitajte: Momčilo Otašević prvi put o ćerki koju je dobio sa DEVET GODINA STARIJOM koleginicom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @perjelka

Momci su pokupili brojne komplimente, a zadovoljna Jelena, koja svog supruga neizmerno voli i podržava, nije skrivala sreću.

Glumac, koga smo poslednji put imali prilike da vidimo u seriji "Državni službenik" nikada nije krio koliko mu je bitno da radi na svojoj karijeri, pa ipak, najostvarenije se oseća u ulozi supruga i oca, što se i po njegovom osmehu na pomenutoj fotografiji jasno vidi.

TV Nova

 

- Presrećan sam u ovoj ulozi i oca muža. Sada sam ja neka glava porodice, sada ja treba da gradim i stvaram. Ugledam se na svog oca i pitam ga milion puta za savet i pokušavam da se setim kako je on postupao s mojom sestrom Sanjom i sa mnom. I uživam. Mislim da sam stvoren za ulogu oca i supruga, stvarno mi je prelepo - rekao je jednom prilikom za "Jutarnji.hr".

Komentari (0)

Loading