Celebrity News

Katarina Rebrača se danas pojavila na sudu - Sve iznenadila izgledom (FOTO)

Katarina Rebrača, koja je 2018. optužena za zloupotrebu položaja, ponovo je na suđenju. Od kada je prvobitna presuda izrečena, pre nešto više od tri godine, nekadašnja manekenka se nije pojavljivala u javnosti. Sada je Katarina stigla u sud, a danas izgleda ovako...

Katarina Rebrača se danas pojavila na sudu - Sve iznenadila izgledom (FOTO)

Manekenka, koja je svojevremeno bila jedna od najlepših žena domaće javnosti, posle turbulentnog životnog perioda, potpuno je nestala iz javnog života.

Za nekadašnju voditeljku i manekenku 2018. godina bila je pravi pakao, ona je naime, nakon što je 2010. godine šest meseci provela u pritvoru zbog optužbe da je upotrebila službeni položaj, 2018. godine dobila presudu koja je glasila - zatvorska kazna u trajanju od dve godine i deset meseci, ali su joj meseci provedeni u pritvoru bili uračunati u odsluženu kaznu. Katarina je pribavila sebi protivpravnu imovinsku korist od 22,5 miliona dinara, pisao je tada "Kurir". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinema klub (@cinema_klub)

Ipak, godinu dana kasnije Apelacioni sud ukinuo je prvostepenu presudu, a suđenje pred Višim sudom traje i danas.

Tokom svih godina suđenja, Katarina je odabrala život u medijskoj ilegali, a mnogi su se pitali kako danas izgleda, jedna od nekada najlepših žena domaće javnosti.

Ata Images

 

Katarina Rebrača odevena u crno pojavila se danas na novom suđenju. Iako se zbog problema sa štitnom žlezdom vidno ugojila, lepotu je sačuvala, kao i nepogrešiv stilski odabir.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading