Celebrity News

Krila je od svih: Jelena Rozga dugo bolesna, OVO su detalji

Zdravstveno stanje Jelene Rozge, kako pišu hrvatski mediji, nije baš najbolje. Pevačica koja ove godine obeležava četvrt veka karijere, prvi put u iskrenoj ispovesti otkriva da je u petoj deceniji shvatila da je zdravlje dragoceno, a da njeno iznenada nije baš najbolje.

Krila je od svih: Jelena Rozga dugo bolesna, OVO su detalji

Jelena Rozga, koja iza sebe ima četrdeset tri godine i četvrt veka besprekorne karijere izgleda kao devojčica, a do nedavno se baš tako i osećala. U iskrenoj ispovesti za hrvatske medije, pevačica otkriva kako je iznenada saznala da ima zdravstveni problem, za koji je čvrsto verovala da je po sredi stres.

- Danima pre osećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio januar, a prethodna godina mi je bila i te kako naporna. Taj dan kad mi je dijagnostifikovana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti - rekla je Jelena za Gloria.hr.

Pročitajte: Tužna sudbina Jelene Rozge - Ništa novo u ljubavi, a za ovim čežnjivo pati!

Kako ističe, problem sa srcem otkrila je nakon iznenadnog napada, koji je sve promenio.

- Najvažnije je da se što manje izlažem stresu i to ne samo zbog srca, nego i štitne. Nakon te epizode u januaru 2018. nisam imala većih problema. Do sada sam sve koncerte u protekle tri godine odradila bez problema. Zahvaljujući terapiji i disciplini fizički se osećam odlično. I dalje gotovo dva sata mogu da pevam i plešem sa svojom publikom.

Poslednje tri godine zbog srca je na terapiji beta blokatorom, a terapiju za štitnu uzima od 2006. godine, kada je otkrila da ima problem.

Pročitajte: Jelena Rozga - U ljubavi sam strasna lavica, tražim nekog kome ću pokloniti dušu!

- Budila sam se umorna, stalno sam osećala umor i gubila sam na težini. Otišla sam kod lekara i dobila dijagnozu. Ubrzo sam počela piti lekove, nekad je teško tako živeti, nekad lakše - istakla je ona.

Ipak, pevačica ističe da je tokom proteklih godina naučila da živi sa pomenutim problemima, da ima dana kada ju je teško prepoznati, pa ipak, osmeh sa lica, čini se, čak ni tada ne izostaje.

Komentari (0)

Loading