Celebrity News

Uvek je volela mlađe: Evo kako izgleda misteriozni prvi muž Verice Rakočević (foto)

Prvi muž Verice Rakočević, Boran Karaman nije poznat javnosti. On je bio prvi od trojice muškaraca koji su na poseban način obeležili život poznate kreatorke. I dok je danas udata za Veljka Kuzmančevića, koji je od nje mlađi trideset i četiri godine, svoj bračni staž započela je sa čovekom, koji je javnosti manje poznat, ocem njene najstarije ćerke Elene.

Uvek je volela mlađe: Evo kako izgleda misteriozni prvi muž Verice Rakočević (foto)

Verica Rakočević udavala se tri puta, a kako je jednom prilikom istakla, volela je svakog svog muža. Ipak, prvi kome je poklonila svoje srce je Boran Karaman, domaćoj javnosti malo poznat.

U braku sa Boranom, dobila je svoju najstariju ćerku Elenu Karaman. Elenin otac, domaćoj javnosti je malo poznat, a njihovih zajedničkih fotografija gotovo da nema. Boran danas živi u Londonu, direktor je jedne britanske kompanije i pored Elene ima i sina Dorijana.

Pročitajte: Verica Rakočević otvorila dušu - I sama sam bila žrtva seksualnog nasilja, znam ko je čovek koji mi je to učinio

Facebook printscreen

 

- Život nam je podvojen između Beograda i Londona gde mi živi otac, a ja pored našeg imam i englesko državljanstvo – rekla je svojevremeno Elena u intervjuu za naš magazin.

Verica je jednom prilikom otkrila da su joj mlađi muškarci oduvek bili privlačni, a da je počev od njenog prvog muža, svaki važan muškarac u njenom životu bio mlađi.

Pročitajte: Sujeta ili generacijski jaz - Šta je to pošlo po zlu u braku Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića?

 

 

- Ne stidim se da priznam da sam uvek bila sa muškarcima mlađim od sebe. Ozbiljniji, stariji muškarci oženjeni su svojim karijerama. Muškarac mora da bude i lider i autoritet. A biti autoritet drugom autoritetu jako je teško. Zato se nisam interesovala za starije, niti oni za mene. Od prvog muža starija sam godinu dana, od drugog pet, a od jednog mog muškarca 15 godina. Moj mladi duh ne priznaje stereotipe - rekla je jednom prilikom.

 

Komentari (0)

Loading