Celebrity News

Sin Dekija Stankovića je talentovan na oca, a njegova buduća supruga je PRAVA BOMBA! (foto)

Devojka najstarijeg sina Dejana Stankovića oduzima dah, a mlađani Filip do ušiju je zaljubljen u ovu lepoticu s kojom je već neko vreme u emotivnoj vezi.

Sin Dekija Stankovića je talentovan na oca, a njegova buduća supruga je PRAVA BOMBA! (foto)

Naš proslavljeni fudbaler i aktuelni trener “Crvene zvezde” Dejan Stanković (42) ima zašto da bude ponosan na najstarijeg od trojice sinova, budući da se talentovani Filip Stanković (18) odlično pokazao kao golman kluba “Inter”, pa se čak pričalo da tata namerava da ga dovede kao pojačanje beogradskog kluba koji trenutno trenira. Međutim, sigurno mu je čestitao i na uspesima koje je mlađani Filip postigao i izvan fudbalskog terena.

Među prvim stvarima koje u tom smislu svima padaju na pamet, pa i nama, svakako je njegova atraktivna izabranica Federika Andriolo koju je Filip upoznao u Milanu, gde i sam živi. Njegova prezgodna devojka, prema sopstvenom priznanju koje je ispričao prijateljima, ulepšala je i značajno promenila njegov život, pa su zaljubljeni golupčići navodno nerazdvojni. Mladi i lepi, oni uživaju u svojoj procvaloj ljubavi, a cela Filipova porodica, na čelu sa Dekijem, volela bi da potencijalnu snajku jednog dana zaista vidi u toj ulozi.

Pročitajte: Dejan Stanković: Treniranje ponosa

 

 

Ova lepotica bavi se modelingom, a svoju ljubav voli da čuva samo za nju i fudbalera. Međutim, nedavno nije odolela da objavi i jednu fotografiju svog izabranika pa je čak uz nju napisala da je Filip ljubav njenog života.

Pročitajte: Dejan Stanković oduševio region rečima koje je uputio supruzi: Idemo dalje, ljubavi moja!

 

 

Pored Filipa, Dejan Stanković je otac sinova Stefana i Aleksandra, a u ekskluzivnom intervjuu koji je dao za “Story” po stupanju na funkciju trenera “Zvezde” rekao nam je da sa sinovima razgovara i o devojkama.

 

 

 

 

- Naravno da vodimo i te razgovore, oni su uveliko u godinama kada su te teme aktuelne. Sva trojica imaju devojke, srećni su u svojim vezama. Ali, sami ih biraju i sami nose svoju sreću. Ana i ja smo tu da ih posavetujemo i naša vrata su im uvek otvorena - rekao nam je Deki Stanković.

Komentari (0)

Loading