Celebrity News

Da li ste znali? Jelena Karleuša ima DVA MLAĐA BRATA koje nikada ne viđate u medijima, evo kako Ivan i Nikola Karleuša izgledaju (foto)

Autor: | 26/04/2021

Pop diva Jelena Karleuša nijedan detalj svog privatnog i porodičnog života ne krije od javnosti, a i kada bi želela u tome ne bi uspela ako se uzme u obzir koliko je praćena i uvek u centru pažnje.

Da li ste znali? Jelena Karleuša ima DVA MLAĐA BRATA koje nikada ne viđate u medijima, evo kako Ivan i Nikola Karleuša izgledaju (foto)

No, ono što se malo zna je da JK ima dva mlađa brata po ocu, koje gotovo nikad ne viđamo u medijima.

Kada se razveo od Jelenine majke Divne, Dragan Karleuša se ponovo oženio i iz drugog braka ima sinove Ivana i Nikolu, koji sa starijom sestrom održavaju kontakt, ali su uvek izbegavali da budu fotografisani. 

Instagram

 

I pored komplikovanog odnosa sa ocem tokom odrastanja, budući da mu po sopstvenom priznanju nikad nije oprostila razvod od majke za koju je bila neverovatno vezana, Jelena sa ovim delom svoje porodice sada ima odličnu komunikaciju i oni su prisutni na svim njenim porodičnim proslavama. 

 

Pročitajte: Niko nije pošteđen skandala - Užasne pretnje i uvrede i za ćerke Jelene Karleuše


 - U godinama u kojima su sada moje ćerke, moj tata strogi policajac me je oblačio u mušku garderobu i šišao me baš na kratko i možda je to razlog zašto sada kupujem toliko garderobe i preterujem u opsesiji, ali stvarno sam nosila od nekih muških rođaka stare stvari i to pamtim kao veliku traumu - ispričala je Karleuša jednom prilikom.
 

Komentari (0)

Loading