Celebrity News

Više se ne kriju: Nećete verovati ko je novi dečko Anđeline Džoli (foto)

Autor: | 28/04/2021

Novi dečko Anđeline Džoli – posle mnogo nagađanja javnost je najzad uspela da sazna ko je misteriozna ličnost sa kojom je glumica počela da se zabavlja.

Više se ne kriju: Nećete verovati ko je novi dečko Anđeline Džoli (foto)

Iako razvod Anđeline i njenog bivšeg Breda Pita nije ni blizu kraja, nastavlja se sa iznošenjem “prljavog veša”  i stručnjaci predviđaju da suđenje može trajati godinama.

Dok se Bred bori sa depresijom zbog cele situacije, Anđelina je pala u zagrljaj još jedne svetski poznate ličnosti, ali ovaj put iz muzičkog sveta.Opustila se i polako se oporavlja od razvoda koji joj je veoma teško pao, a zgodni muzičar joj sigurno pomaže u tome, kako navode strani mediji.

Njen novi dečko je di-džej Diplo, kako navodi tabloid “New Idea”. Izvori tvrde da je atraktivan par viđen na privatnoj zabavi u Los Anđelesu kako se smeškaju i uživaju u opuštenoj atmosferi.

Pročitajte: Anđelina Džoli - Teškom artiljerijom na Breda!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by diplo (@diplo)

Još jedan dokaz ovoj tvrdnji jeste i Diploov “Instagram” koji nam je otkrio da su zajedno na žurci jer se na njegovim fotkama vidi Anđelina.

Pomenuti tabloid ima saznanja da je njihova veza napredovala, jer je glumica predstavila novog dečka svojoj porodici. Navodno, on je upoznao decu svoje izabranice i svi su oduševljeni sa njim.

-  Deca misle da je on bog, pa nema sumnje da će odobravati majčinu vezu, pogotovo sad kad se konačno malo opustila. Sve je toliko dugo trajalo, i razvod i lockdown i niko se ne čudi što je dozvolila sebi malo opuštanja - izjavio je neimenovani izvor.

Pročitajte: Glumica Anđelina Džoli napunila 45 - Svaka bora na licu jedna recka patnje!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by diplo (@diplo)

Džoli uporno u svojim izjavama negira da je uplovila u novu romansu jer, kako tvrdi, još uvek se oporavlja od razvoda.


 


 


 

Komentari (0)

Loading