Celebrity News

Voditelj Žarko Lazić u centru novog skandala! Javnost ne prestaje da iznosi optužbe: Zbog tebe se Marinko Madžgalj razboleo!

Voditelj Žarko Lazić danima je glavna tema domaćih medija. Povod za napise o njemu su brojne nepravilnosti u radu njegove produkcijske kuće, a sada se ponovo našao u centru skandala.

Voditelj Žarko Lazić u centru novog skandala! Javnost ne prestaje da iznosi optužbe: Zbog tebe se Marinko Madžgalj razboleo!

Kako se na društvenim mrežama oglasio veliki broj onih, koji su o Žarku izneli svoje mišljenje, pojavio se i neimenovani svedok, koji je otkrio da je voditelj tokom saradnje, koju je sa Marinkom Madžgaljem imao za njegovog života, glumcu ostao dužan veliku svotu novca.

Naime, Lazić i Madžgalj bili su saradnici na projektu "Vitezovi iz blata", a tom prilikom je sudeći po komentarima na društvenim mrežama, glumca uvalio u ozbiljne dugove.

Pročitajte: Majka Marinka Madžgalja: Moj sin je bio čista ljubav i sreća!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarko Lazic (@zarkolazic011)

- Lazić! Jedna bitanga i prevarant! Koliko je samo hiljada evra ostao dužan pokojnom Madžgalju. Ne samo dužan, nego ga je uvalio i kod zelenaša da se zaduži obećavajući da će uskoro dobiri pare koje je on već potrošio lažući ga sve vreme i žestoko ga zadužio, tako da je dosta doprineo njegovoj bolesti. Ni na sahranu mu nije došao kao čovek, nego je kad su se svi razišli došao, čučnuo da traži pokajanje. Sve sam video jer sam zadnji otišao sa sahrane, a posle toga sam se raspitao za njega i sve doznao budući da ga nisam poznavao. Neviđena bitanga! Ko zna koliko je ljudi ojadio i prevario. Toliko o njem - samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Na pitanje medija o ovoj aferi i odnosu sa pokojnim Marinkom, voditelj je vešto izbegao odgovor, prenosi "Kurir".

Komentari (0)

Loading