Celebrity News

S razlogom pripada prošlosti... Jelena Rozga prvi put žestoko i otvoreno o Stjepanu Hauseru

Autor: | 29/04/2021

Ljubavni život Jelene Rozge je tema koja zanima mnoge slobodne muškarce jer atraktivna pevačica od raskida sa Stjepanom Hauserom i pored čestih medijskih nagađanja i dalje za sebe kaže da je“solo igračica“.

S razlogom pripada prošlosti... Jelena Rozga prvi put žestoko i otvoreno o Stjepanu Hauseru

Naizgled krhka i nežna plavuša je zapravo prava lavica kada je ljubav u pitanju, rekla je jednom prilikom za naš magazin.

Tada je istakla da ne postoji određeni tip muškarca koji će je privući nego je to osoba koja će je osvojiti unutrašnjom energijom, humorom i blagim temperamentom.

Mnogo puta na meti tračeva Jelena Rozga nije potvrila ni jednu navodnu romansu koji su joj mediji pripisali.  

Od raskida sa poznatim zavodnikom Stjepanom Hauserom je prošlo četiri godine i dalje se ne zna razlog prekida veze, i zašto toj velikoj ljubavi nije data još jedna šansa. Jelena je na to rekla:

Pročitajte: Jelena Rozga oduševila - Video star dve i po decenije ne prestaje da se komentariše

 

– Volim da kažem da ono što je u prošlosti tamo pripada s razlogom pa tako ljude koji su deo moje prošlosti, kako privatne tako i profesionalne, tamo i ostavim. O takvim stvarima ne razmišljam. Uek gledam samo napred.

Nova šuškanja su se pojavila i ovog puta pevačicu povezuju sa poznatim hrvatskim kuvarem Ivanom Pažaninom. 

– Sve dok tako nešto ne čujete od mene – ostaje na izmišljenim vestima. Ivana znam dugi niz godina, živimo u istom gradu i često se sretnemo na kafi – rekla je pevačica i dodala kako se njena porodica naučila nositi s tračevima. 

– Kad sam bila mlađa, neki tračevi su me pogađali, ali sada mi na jedno uvo uđu, a na drugo izađu. Ni moji roditelji više ne reaguju na takve stvari jer znaju da ću prvo njima reći ako sam u vezi. Bitna je nečija duša, smeh i osećaj koji podelite. Upoznala sam mnogo mlađih, a zrelijih muškaraca od sebe, tako da su nečije godine zaista samo broj – rekla je pevačica za hrvatski magazin “Glorija”.

 

Komentari (0)

Loading