Celebrity News

Luka Jović javno priznao: Sofija je lepa, pametna, svestrana, ali ovo joj nedostaje

Sofija Milošević i Luka Jović su jedan od najpopularnijih parova koji su o svojoj iskonskoj ljubavi otvoreno govorili za medije. Njihovoj sreći nije bilo kraja kada je na svet došao sin Aleksej.

Luka Jović javno priznao: Sofija je lepa, pametna, svestrana, ali ovo joj nedostaje

Sofija Milošević je javno više puta pokazivala svoje emocije prema Luki i neretko izjavljuje da joj je najbolji prijatelj, verenik i najbolji otac njihovom sinu. Kaže da je nasrećnija od kako ima njih dvojicu: Luku i Andreja.

Ekskluzivno je za naš magazin je ranije otkrila da se od svog mališana nikada ne odvaja i da voli da joj je uvek na oku, kao i da je najvatreniji navijač svog verenika fudbalera.

Čime je Luka osvojio i šta je bilo presudno da se zaljubi baš u njega otkrila je u gostovanju u emisiji "Šok tok".

Pročitajte: Sofija Milošević podelila bolne uspomene iz detinjstva - Nije bilo lako

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 - Sve je to tako dobro funkcionisalo, zato što smo mi stvarno počeli kao prijatelji, mi smo po pet, šest sati noću pričali, i tako smo izgradili taj prijateljski odnos, koji je bio osnova za poverenje zbog čega je nama sve posle bilo lepo - rekla je Sofija.

U emisiji su pustili i video na kome se Luka obratio svojoj verenici, što ju je rasplakalo. Otkrio je šta najviše voli kod nje, ali šta mu nedostaje.

- Privukao me je njen fizički izgled, sviđa mi se što je svestrana, pametna, iskrena. Sve se promeni kada dođe dete, ali se uvek trudimo da ne zapostavimo naš odnos. Želim da malo više budeš u kuhinji.

Uplakana Sofija je javno obećala da če više se posvetiti kuvanju kada im sin još malo poraste.

 

Komentari (0)

Loading