Celebrity News

Sve oči uprte u nju: Devojka Viktora Živojinovića zapalila Dubai! (FOTO)

Devojka Viktora Živojinovića, atraktivna Sandra Miljaković, novim fotografijama iz Dubaija privukla je veliku pažnju javnosti... Komentari na račun zgodne plavuše samo pristižu.

Sve oči uprte u nju: Devojka Viktora Živojinovića zapalila Dubai! (FOTO)

Naime, Sandra je sa svojim dečkom, Viktorem Živojinovićem i još jednim parom prijatelja otputovala u Dubai, a već prvim fotografijama zapalila je mreže.

Na odmor iz snova, zaljubljeni par otputovao je pre svega dva dana, a već su potpuno ušli u letnji "mood", a očigledno je da im sunce i plaža izuzetno prijaju.

Pročitajte: Svadba decenije odložena - Kada će Viktor i Sandra stati na "ludi kamen"?

Atraktivna plavuša na svojim društvenim mrežama objavila je par fotografija, koje pokazuju koliko joj suncem okupan Dubai prija, a njena vitka linija i nepogrešiv stil pobrali su brojne komplimente njenih pratilaca.

Sandra je svojim "outifitima" pokazala koji su to vodeći trendovi za leto 2021. Reč je o floral printu i jakim bojama, a posebno će se nositi kompleti, koji atrkativnoj plavuši savršeno pristaju.

Pročitajte: Devojka Viktora Živojinovića ponovo tema broj jedan na društvenim mrežama!

Zajedničku sliku sa dečkom, Sandra još nije objavila, mada se na njenim storijima jasno vidi, koliko uživaju u zajednički šetnjama i obilascima turističkih atrakcija.

Komentari (0)

Loading