Celebrity News

Zorana Tasovac je sadašnja devojka Saše Kovačevića, a ko su njegove bivše ljubavi? (foto)

Devojka Saše Kovačevića je prava lepotica, zanosna brineta, koja je pevača osvojila svojom skromnošću i dobrotom. Zorana, koja ne voli javno da se eksponira, navela je pevača da počne da razmišlja o zasnivanju porodice, a prvi ozbiljniji korak ka tome, bila je odluka o zajedničkom životu. A dok čekamo, da čujemo svadbena zvona, odlučili smo da se podsetimo koje su to dame, pre Zorane, bile devojke Saše Kovačevića.

Zorana Tasovac je sadašnja devojka Saše Kovačevića, a ko su njegove bivše ljubavi? (foto)

Prva zvanična devojka sa kojom se Saša Kovačević pojavio u javnosti bila je Ivona Laković, manekenka koju pamtimo i po pojavljivanju u spotu za pesmu "Ruka za spas". Ivona i Saša u ljubavi su bili dugih šest godina, a ubrzo posle raskida, Saša je uplovio u vezu sa novom manekenkom, ovoga puta brinetom.

Ivona se sa druge strane udala i ostvarila u ulozi majke.

Jovana Koković, manekenka, influenserka i preduzetnica, bila je njegova sledeća ljubav. U periodu od 2009. do 2011. godine, Jovana i Saša bili su par i to jedan od lepših na domaćoj javnoj sceni. Jovana se takođe pojavila u njegovom spotu "Kome da verujem", a baš kao Ivona, danas je srećno udata za Dejvida RIčardsa influensera iz Lonodna.

Pročitajte: Jovana Koković - Velika ljubav drugi put krunisana brakom

Još jedna devojka Saše Kovačevića ostvarila se u ulogama supruge i majke. Reč je o Jovani Jocić, udatoj za Vladana Savića, frontmena grupe Magla bend.

Jovana i Saša u vezi su bili duge četiri godine, a ubrzo nakon raskida sreli su svoje sadašnje partnere, on Zoranu Tasovac, a ona Vladu.

I sadašnja devojka Saše Kovačevića bila je udata, a njen brak sa Bogdanom Srejovićem, koji je danas emotivni partner Svetlane Ražnatović, javnosti je tek od skora poznat. Sa Bogdanom Zorana ima ćerkicu Iskru, koju Saša obožava i sa kojom ima predivan odnos.

Javnost sada očekuje da se ponovo oglase svadbena zvona, a da ovoga puta pred oltar stane i najzgodniji srpski pevač, držeći pod ruku prelepu Zoranu u koju je ludo zaljubljen.

Komentari (0)

Loading